FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Miezul echipei sunt pensionarii » Cum va arăta FCSB azi, la meciul cu Voluntari + singura întrebare a lui Dică

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 10:03

"Eu voi face echipa la meciul cu Voluntari". Vorbele lui Dică, rostite ieri, par să fie o declaraţie de independenţă în faţa imixtiunilor agresive ale patronului din ultima perioadă.

De fapt, pentru partida din această seară nici nu e nevoie de antrenor pentru alcătuirea primului "11". Problemele sunt atât de mari în lotul roş-albaştrilor şi există atâţia indisponibili, accidentaţi şi suspendaţi încât echipa de start se face, practic, din ceea ce rămâne la dispoziţie.

Pe lista imensă a accidentaţilor s-a mai adăugat de ieri încă un nume. Cel al lui Ovidiu Popescu, care ar fi fost titular azi. Nu pot juca, tot din cauza problemelor medicale, nici Bălaşa, Stan, Momcilovici şi Pintilii. Există şi doi suspendaţi, Morais şi Nedelcu, astfel că încropirea unei echipe cuprinde restul jucătorilor din lot.

De exemplu, ca mijlocaşi centrali, apţi sunt doar bulgarul Zlatinski şi portughezul Teixeira. Singurii! Cei doi au împreună o vârstă impresionantă. Aproape 72 de ani! Teixeira a împlinit în urmă cu aproape o lună 38 de ani, în vreme ce fostul fotbalist al Craiovei va face 34 de ani în prima lună din 2019! 

Cine va fi fundaş stânga?

Cea mai mare problemă pe care Dică o are de rezolvat e cea a postului de fundaş stânga. Absolut toate variantele din lot nu pot fi folosite: Momcilovici, Morais, Stan. Filip, care a mai jucat în carieră acolo, va fi nevoit să joace stoper, astfel că pe partea stângă Dică va alege, cel mai probabil, dintre Romario Benzar şi Antonio Jakolis. 

Teixeira, singurul de 38 de ani care joacă în mod constant în actuala Liga 1

Hadnagy (Sepsi) - 38 de ani şi o lună - 2 meciuri 
Teixeira ( FCSB) - 38 de ani şi 3 săptămâni - 9 meciuri 
C. Lazăr ( Voluntari) - 37 de ani şi 6 luni - 1 meci 
Penedo (Dinamo) - 37 de ani şi o lună - 12 meciuri 
Dâlbea (Hermannstadt) - 37 de ani - 12 meciuri 
* prezenţe în Liga 1

"Avem probleme de lot, chiar foarte mari, e şi ghinion din acest punct de vedere, dar nu avem nicio scuză dacă nu câştigăm cu Voluntari. Mai ales că e o mare oportunitate să revenim pe primul loc după această etapă" Nicole Dică, antrenor FCSB

5 meciuriconsecutive are Voluntari fără eşec: 4 în Liga 1 şi unul în Cupă. N-a mai pierdut din 16 septembrie, 2-3 cu Poli Iaşi, când golul victoriei moldovenilor a venit la ultima fază

3 punctea scos Voluntari în ultimele 3 deplasări din campionat: 0-0 la Astra, 1-1 la Sepsi şi tot 1-1 la Călăraşi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Octombrie 2018, 19:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  27 Octombrie 2018, 19:17

"Teixeira, singurul de 38 de ani care joacă în mod constant..."...si sint doar doi !!!!

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Octombrie 2018, 18:35

fortza voluntari!doliu placut fcsb-eilor

Vezi toate comentariile (9)
Comentează