FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Eșanu pleacă de la Dinamo! A părăsit deja cantonamentul

Mihai Eșanu
Mihai Eșanu

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 19:26

DINAMO // Mircea Rednic a decis să mai renunțe la un jucător. Mihai Eșanu, 20 de ani, va fi împrumutat în Liga 2.

Antrenorul lui Dinamo îl cooptase în lotul echipei mari pentru cantonamentul din Antalya. Eșanu nu l-a convins însă în primul amical al iernii, 0-2 cu Hajduk Split. Prestația slabă l-a determinat pe Rednic să îl cheme de urgență pe Vlad Muțiu, portar lăsat inițial la București.

Tehnicianul s-a hotărât să renunțe la Eșanu care nu mai intra în calculele sale pentru acest sezon. Goalkeeperul de 20 ani a fost trimis în țară și urmează să se alăture lotului divizionarei secunde Daco-Getica București, unde a fost împrumutat până în vară.

Marius Baciu, antrenorul trupei din Colentina, îi mai are, la capitolul noutăți, pe Țăranu și Tudorică, ambii veniți de la Farul, Dedu, ex-CS Balotești, și Robert Grecu, ultima dată la Petrolul dar un jucător care aparține de Viitorul Constanța.

Bursa transferurilordinamo

DINAMO
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Mustoe, Jaadi (liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica)

Citește și:

Mircea Rednic dă noi lovituri » Dinamo așteaptă vineri dimineață doi fotbaliști în cantonament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
zizu
zizu  •  18 Ianuarie 2019, 07:06
Postat de Abigail Laslas pe 17 Ianuarie 2019, 21:59

ce 17 nentori?

De la echipa care deține recordul la meciuri fără victorie în CL,la cei mai puțini spectatori la un meci în CL,care nu scapă un an fără cinci luate.....! Râde hârb de oală spartă!

lapusneanul
lapusneanul  •  17 Ianuarie 2019, 23:46

ca sa glumim un pic, putem spune, esanu nici nu "a fost" la dinamo..:)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Ianuarie 2019, 23:35

Mutiu a fost ala din meciul cu Sion ? daca da, atunci il poate trimite dupa Esanu. doar cu bilet dus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează