FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Mihai Rotaru, prima reacție, după ce clubul său a primit palmaresul Științei: „Puzzle-ul e complet! Ei trebuie să schimbe sigla de azi”

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 12:32 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 12:55

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a oferit o reacție în exclusivitate pentru GSP după decizia de azi a Curții de Apel. Omul de afaceri aplaudă verdictul dat azi și așteaptă ca FCU Craiova, clubul deținut de Adrian Mititelu, să pună în aplicare decizia și să schimbe sigla. Emblema folosită de FCU are elemente ce seamănă izbitor cu cele ale echipei antrenate de Neagoe.

„E o victorie importantă pentru noi în ceea ce privește clarificarea istoriei. Sigur că este o clarificare a ceea ce noi susținem de mult timp. Pentru noi nu schimbă cu nimic, nu ne putem băga în alegerile suporterilor, fiecare ține și susține cu cine se identifică. 

Verdict IMENS: Curtea de Apel Timișoara a decis că CS Universitatea Craiova deține palmaresul Științei! Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs
FCU Craiova
Verdict IMENS: Curtea de Apel Timișoara a decis că CS Universitatea Craiova deține palmaresul Științei! Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs

Mihai Rotaru, reacție după ce Universitatea Craiova a primit palmaresul Științei: „Puzzle-ul e complet, mare și frumos”

Vizavi de decizie, e aproape imposibil să se mai schimbe ceva, 0,01% șanse, pentru că toate citațiile s-au facut corect, iar decizia e executorie. Ce înseamnă asta? Că acea echipă (n.r. FCU) trebuie să schimbe sigla, care e copiată după cea pe care noi o avem, sunt elemente care seamănă izbitor. 

Înteleg însă că au un plan B, cu altă siglă, mă refer la cea cu U. Noi ne bucurăm, e ceva normal, acum putem spune că puzzle-ul e complet, mare și frumos”, a zis Mihai Rotaru pentru GSP.ro. 

Mihai Rotaru, prima reacție, după ce clubul său a primit palmaresul Științei: „Puzzle-ul e complet! Ei trebuie să schimbe sigla de azi”
În stânga, sigla lui FCU Craiova. În dreapta, sigla lui CS Universitatea Craiova

Decizie la Curtea de Apel Timișoara: CS Universitatea Craiova are palmaresul istoric al Științei!

Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat astăzi în procesul dintre FCU Craiova și CSU Craiova pentru palmaresul istoric al Științei.

Decizia este una istorică: conform instanței, CS Universitatea Craiova deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile, la ÎCCJ. 

Citește mai multe știri despre subiect:

Verdict IMENS: Curtea de Apel Timișoara a decis că CS Universitatea Craiova deține palmaresul Științei! Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs
FCU Craiova
Verdict IMENS: Curtea de Apel Timișoara a decis că CS Universitatea Craiova deține palmaresul Științei! Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (70)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  11 Iulie 2023, 21:03
Postat de Mazavalt pe 10 Iulie 2023, 14:50

Nu crezi ca daca existau dovezi scrise cu ceea ce sustii tu Mititelu NU mai investea in Fotbal iar procesele durau maximum 10 zile nu ani in sir? Aici la el ca la STeaua sunt alte interese. Rapidul aa alimentat si nu vad sa aiba paalmaresul si acolo sunt romanisme ca peste tot in Tara aia

Pai la Steaua oamenii au actionat inca din 2013, nu e vina nimanui ca procesele sunt tinute pe rol ani la randul, exact ca in cazul nostru, stai mai bine de 10 ani sa se decida identitatea unei echipe, la Rapid nu stiu care e situatia, dar fiind in relatii bune cu cei de la CS Rapid, nu cred ca vor avea probleme, dar cine stie.... Mare atentie la voi, cei de la CS Dinamo se pregateau anul trecut pe vremea asta dupa ce ati retrogradat (echipa lor promovase in liga a treia), daca echipa din Liga I falimenteaza, marca si palmaresul vostru se intorc la origini, adica la ei, ei sunt detinatorii de drept ai istoriei si identitatii lui Dinamo.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  11 Iulie 2023, 20:41
Postat de Vasycool1976 pe 10 Iulie 2023, 13:55

În cazul csa steaua cine pe cine a falimentat?

Steaua a falimentat in 2003 si Becali a profitat, le-a cumparat lotul de jucatori si, odata cu el, si locul in prima liga, apoi s-a folosit abuziv de numele si palmaresul Stelei timp de 10 ani, de asta CSA ii cere despagubiri.

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  10 Iulie 2023, 22:31
Postat de kuuba pe 10 Iulie 2023, 21:53

Hai cu numarul ala titele!

Stii cum ma poti contacta gigele asta daca vreodata o sa renunti sa te ascunzi dupa fusta mamei sau...sa o porti :)))

Vezi toate comentariile (70)
Comentează