FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Mihai Rotaru s-a bucurat de promovarea în Liga 1 a rivalei din oraș: „Trebuia să se termine cu mitul suporterilor. Când joci cu 300-400 de fani...”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 10:00 / Actualizat joi, 05 mai 2022 13:36

Mihai Rotaru a venit în studioul Gazetei Sporturilor, acceptând pentru prima oară prezența într-o emisiune sportivă! Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Rotaru a vorbit despre relațiile pe care le are cu Adrian Mititelu și cu FCU Craiova 1948, echipă care a promovat în Liga 1 în vara anului trecut.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Spuneți-mi cum ați perceput promovarea celor de la FCU Craiova?
- Pe noi ne-a ajutat și-am spus-o totdeauna. Acolo trebuia să se termine cu mitul suporterilor și să încheiem această discuție. Ei fiind în Liga 2 ne spuneau că vor veni pe „Oblemenco” și vor fi zeci de mii. Când joci cu 300-400 de spectatori pe „Oblemenco” nu poți să te numești „Știința”. Au avut 400 acum două meciuri. Eu mi-am dorit ca ei să vină în Liga 1. E ușor să vorbești din Liga 2, unde ai costuri de câteva sute de mii de euro, când în Liga 1 fără 2-3-4 milioane de euro pe an te duci înapoi.

Mihai Rotaru: „Dacă vine Ișalnița, Strehaia, Cârcea și Mischii și vor să joace pe Oblemenco și plătesc e în regulă?”

- Dar ei au fost interziși mult timp să joace pe „Oblemenco”.
- Am fost pentru a li se da tot ceea ce cer ca să se martirizeze. Am spus-o și mi-am dorit să joace acolo. Am făcut lobby! Dar e greu să vină orice echipă de Liga 3 sau de Liga 4 și să joace pe „Oblemenco”. E vorba în primul rând de calitatea gazonului, e vorba de calitatea serviciilor.

- Ei își doreau să joace, să plătească.
- Dacă vine Ișalnița, Strehaia, Cârcea și Mischii și vor să joace pe „Oblemenco” și plătesc e în regulă? OK, dar în momentul ăla. Universitatea nu mai poate să-și desfășoare activitatea. Și-atunci trebuie să alegi. Poți să joci dacă ești în Liga 2 sau joci într-un sfert de finală de Cupa României sau într-un meci internațional. Nu cred că oricine poate să joace pe Camp Nou sau pe „Giuseppe Meazza”.

- Ce relație aveți cu cei de la FCU?
- Nu avem nicio relație, lucrurile sunt normale. La nivel de conducere, niciun fel de relație cu ei. Am vorbit o singură dată cu Adrian Mititelu. Ne-am văzut o singură dată, au fost două, trei ore de discuții, dar se întâmpla acum 4-5 ani sau când li s-au respins pretențiile materiale împotriva Federației. Atunci m-a sunat și a dorit să ne vedem.

7.200de spectatori are, în medie, Universitatea Craiova la meciurile de acasă, la mică distanță de locul 2 (Rapid)

2.700 de spectatoripe meci e media fanilor FCU Craiova

Citește și alte știri cu Mihai Rotaru:

EXCLUSIV Mihai Rotaru în studioul Gazetei: „Noi suntem Universitatea Craiova! Altfel nu băgam atâtea milioane într-o fantomă”

EXCLUSIV Ioanițoaia l-a confruntat pe Mihai Rotaru: „Gazeta n-a murit pentru că nu primea acreditări la Craiova” + contre pe marginea unui banner calomnios

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (36)
1834556613328610
Dan Stanescu  •  10 Mai 2022, 00:35

Articol redat pt a irita ,a mai fost postat si comentat acum câteva zile,vor *** cei de la Gsp,șmecherie gazetărească, hal presa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1834556613328610
Dan Stanescu  •  10 Mai 2022, 00:31
Postat de george_br pe 05 Mai 2022, 17:02

Sa stii ca, in primul rand, astia nu suporta agramatii!

Da,suporta *** ***,tu esti premiant aici...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1834556613328610
Dan Stanescu  •  10 Mai 2022, 00:28
Postat de george_br pe 05 Mai 2022, 17:14

radufl • 05 Mai 2022, 09:48 ÎMI PLACE 2 RESPECT 1 RAPORTEAZĂ RĂSPUNDE "Mare noroc am avut (și încă avem) cu acest om (ca și cu ceilalți investitori - Andrici etc.)! Cred că este cel mai 'cool' patron din Liga 1 all time. Iar Știința a ajuns, în sfârșit, pe 'mâinile' cele mai bune. Mulțumim, Mihai Rotaru!"_______________________ :)))))))))))) Ce matanii bat mogosenii in fata investitorului strategic ANRP-ist!!!

Ba dar nu poti sa recunosti ca nu sunteti U Craiova,nu sunteti...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează