FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce reacție i-a provocat lui Mihai Stoica atacul lui Dan Petrescu la familia Kovacs: „Doar atât am pentru el”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat declarațiile făcute de Dan Petrescu (54 de ani), după amicalul caritabil CFR Cluj - Dinamo Kiev, scor 0-0. +15   FOTO
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat declarațiile făcute de Dan Petrescu (54 de ani), după amicalul caritabil CFR Cluj - Dinamo Kiev, scor 0-0.

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 23:14 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 23:30

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a comentat declarațiile făcute de Dan Petrescu (54 de ani), după amicalul caritabil CFR Cluj - Dinamo Kiev, scor 0-0. 

Dan Petrescu a declarat că arbitrul Szabolcs Kovacs (34), fratele lui Istvan, nu a dictat „două sau trei lovituri de la 11 metri” pentru CFR Cluj în meciul amical din Gruia. Mihai Stoica l-a ironizat pe antrenorul campioanei. 

Panduru, băgat în ceață de Petrescu: „Eu am crezut că glumește! Nu poți să zici așa ceva”
CFR Cluj
Panduru, băgat în ceață de Petrescu: „Eu am crezut că glumește! Nu poți să zici așa ceva”

Mihai Stoica: „Am doar compasiune pentru Dan Petrescu”

„Dacă e posibil să își piardă busola? Mărturisesc că am comentat de multe ori unele afirmații făcute de Petrescu, pentru asta de acum am doar compasiune. 

În primul rând spune că Istvan Kovacs a făcut praf meciul cu FCSB, când toată lumea zice că a luat decizia corectă la eliminarea lui Susic

În al doilea rând, comentează arbitrajul la o acțiune caritabilă. E foarte grav. În al treilea rând, care e legătura cu Benzema?!

Eu cred că a inventat faptul că Istvan Kovacs l-a eliminat gratuit pe Susic pentru a abate atenția de la chintesența partidei de duminică din Gruia, raportul șuturilor pe poartă, 1-13. Așa se rezumă această partidă! Ei un șut, în prelungiri, FCSB 13”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați «curățat». Lăsați-ne în pace, să jucăm. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Nici nu știu de când n-am mai primit noi penalty
- Dan Petrescu, după CFR Cluj - Dinamo Kiev

VIDEO Dan Petrescu, nemulțumit de arbitrajul din CFR Cluj - Dinamo Kiev 

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO Ianis Stoica îi atacă pe rivalii de la Steaua: „Cam goale tribunele la meciurile de Liga 2”

FRF face lobby ca finala de titlu dintre FCSB și CFR să se joace în Ghencea: „Mi se pare absurd să nu-l folosești!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
befree
befree  •  22 Aprilie 2022, 11:28
Postat de spinoza pe 22 Aprilie 2022, 10:37

A fost... dar a ajuns sa se faca de ras! Caracterul lui de doi lei il va impiedica sa ajunga un mare antrenor. Deocamdata este un antrenor mediocru pe plan international.

Caracter de 2 lei? Tu realizezi ce scrii sau esti pe prafuri? Las' ca ajunge Petrea mare antrenor. Caracter are, se stie. :)))

spinoza
spinoza  •  22 Aprilie 2022, 10:37
Postat de godot pe 22 Aprilie 2022, 07:26

Petrescu e un actual mare antrenor, un fost mare fotbalist și un stelist care a jucat de la 7 la 22 de ani la Steaua, de la.juniori pana.la finala Cupei Campionilor Europeni. Că are minusurile lui e una, că ajunge MM sa vorbească despre o personalitate ca Petrescu e alta.

A fost... dar a ajuns sa se faca de ras! Caracterul lui de doi lei il va impiedica sa ajunga un mare antrenor. Deocamdata este un antrenor mediocru pe plan international.

polistul68
polistul68  •  22 Aprilie 2022, 08:19
Postat de samamiroshi pe 22 Aprilie 2022, 05:36

1-13 pentru FCSB raportul suturilor pe poarta in meciul in care ati fost "curatati" de arbitru...Ce naiba ... Si in meciul cu Craiova ati fost "furati" de arbitru..? Trezestete..Vorbesti prostii...Definitiv. Platiti-l pe Arlauskis si p'orma vorbiti... Sper ca ultimul titlu luat vreodata de *** sa fie cel luat sezonul trecut... Desfiintarea scrie pe voi...Sa luati calea Urziceniului.

Amice, nimeni nu poate contesta suprematia fcsb-ului in acel meci...a fost evident pt toata lumea...faptul ca Dan petrescu o ia razna cu declaratiile astea...iarasi este evident pt toata lumea...dar nu poate fi "pus la punct" de unul ca Stoica...care, la randul lui, a dat niste declaratii de "noaptea mintii, nu a contat mai deloc in fotbalul romanesc, a facut si putina "mititca", a fost prins de patron ciupind la comisioane, e un mare "imbarligator", e si violent....sa-si vada fiecare de treaba lui....rolul unui presedinte de club, nu cred ca este acela de a comenta ce a spus X , cata vreme X nu spus nimic de clubul tau. X acum are treaba cu arbitrajul, asa cum si tu ai avut de nenumarate ori....A, daca Petrescu ar fi spus ceva acuzator la adresa FCSB-ului, avea tot dreptul sa intervina. Dar cat timp Petrescu nu spune nimic rau de fcsb, de ce se baga el in seama ? Aceste lucruri intriga....un no name ca si mimi, comenteaza , trage concluzii si da verdicte dupa o declaratie (nerealista) despre arbitraj, a lui Dan Petrescu. Dar se pare ca, astfel, isi justifica si el salarul la club..asa ramen in gratiile patronului, mai ia si el de o ciorba. Atat l-as intreba pe Stoica....Hagi a dat declaratii muuuult mai nerealiste..de ce nu a reactionat la fel ? A, ca-si supara baciul, pe seful stanei ? Stoica este cel mai bun exemplu de nevertebrata, care pt un salar bunicel, prefera sa se tarasca....sau sa vorbeasca, doar la "binecuvantarea" pa

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close