FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mărturisirea-șoc a lui MM Stoica: „Am avut o tentativă pentru că am simțit eu aşa, că sunt inutil”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 17:19 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 18:59

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, a dezvăluit că intenționa să renunțe la carieră în 2006, dacă Steaua ar fi fost eliminată atunci de Rapid din „sferturile” Cupei UEFA.

În sezonul 2005-2006 a fost singura dată când două echipe românești s-au întâlnit în fazele superioare ale cupelor europene. Steaua a eliminat-o atunci pe Rapid din „sferturile” Cupei UEFA, după 1-1 în Giulești, pe 30 martie 2006, și 0-0 pe Arena Națională, în 6 aprilie 2006.

Câte bilete s-au vândut deja pentru Universitatea Craiova - FCSB » Titular-surpriză la revederea lui Gâlcă cu fosta echipă
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Câte bilete s-au vândut deja pentru Universitatea Craiova - FCSB » Titular-surpriză la revederea lui Gâlcă cu fosta echipă

Mihai Stoica: „Nu cred că puteam să duc un asemenea insucces în spate”

Mihai Stoica, pe atunci în conducerea clubului, a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Președintele Consiliului de Administrație al FCSB susține că dacă Rapid i-ar fi eliminat pe roș-albaștri, plănuia să pună punct carierei!

„Am fost hotărât să renunţ la carieră, nu neapărat la funcţia pe care o aveam atunci, în 2006, dacă ne-ar fi eliminat Rapidul din Cupa UEFA, din <sferturi>. Era meciul fără revanşă şi nu cred că puteam să duc un asemenea insucces în spate, mi-aş fi dorit să pot continua, dar nu cred că puteam continua”, a declarat MM Stoica, la emisiunea „Întrebaţi şi voi!”, de la Orange Sport.

Mihai Stoica admite: „Am avut o tentativă”

El a vorbit și despre eşecul din sezonul precedent, în care FCSB a pierdut titlul pe ultima sută de metri, împotriva Farului Constanţa: ”Anul trecut nu mi-a trecut niciodată prin cap asta, doar că după am avut o tentativă, dar nu neapărat pentru că se întâmplase la meciul ăla, am avut o tentativă pentru că am simtiţ eu aşa, că sunt inutil, dar am realizat pe urmă că nu sunt inutil”.

În 2005 - 2006, Steaua s-a oprit în semifinale, după coșmarul de la Middlesbrough

În 2006, după eliminarea Rapidului, Steaua a avut de-a face în semifinale cu Middlesbrough. Roș-albaștrii au fost eliminați de englezi, în dublă manșă, scor 3-4 la general.

Echipa pregătită la vremea respectivă de Cosmin Olăroiu a câștigat meciul-tur, de la București, cu scorul de 1-0, iar în retur a pierdut, scor 2-4, după ce a condus cu 2-0.

VIDEO. 10 cifre inedite pentru cele trei meciuri din play-off-ul Superligii! Detalii despre FCSB, Rapid și Universitatea Craiova

Ați mai putea citi:

Veste proastă pentru dinamoviști: s-a rupt la încălzire și este OUT tot restul sezonului! GSP.ro are detaliile

Alex Chipciu, despre acuzele lansate înaintea U Cluj - Dinamo: „Și-acum doi ani s-au făcut speculații” » GSP.ro a aflat ce primă de obiectiv au ardelenii

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (13)
gepeto
gepeto  •  04 Mai 2024, 11:47

Vrajeala. De parca lucreaza cu gigi dupa ce s a balacarit si amenintat cu bodyguarzi, din pasine pt fotbal

spion_kop
spion_kop  •  04 Mai 2024, 06:25

si ce bine era daca batea Rapidul ... scapa lumea de un viitor-fost puscarias ...

concret
concret  •  03 Mai 2024, 22:51
Postat de aspida pe 03 Mai 2024, 20:36

Mimi, povesteste-ne despre cealalta tentativa, aceea de a locui intr-o cutie de carton

Mimi, mergi pe intuitie, de data asta nu te-a inselat. Chiar esti inutil.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează