FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

FOTO Prima poză pe gazonul din Ghencea. Ce mesaj a transmis Mihai Stoica cu 9 ore înainte de startul partidei FCSB - CFR Cluj

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a transmis un mesaj înaintea meciului cu CFR Cluj, partidă care consfințește întoarcerea vicecampioanei pe arena Steaua, după o pauză de mai bine de 8 ani.
Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a transmis un mesaj înaintea meciului cu CFR Cluj, partidă care consfințește întoarcerea vicecampioanei pe arena Steaua, după o pauză de mai bine de 8 ani.

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 12:34 / Actualizat duminica, 06 august 2023 12:43

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a transmis un mesaj înaintea meciului cu CFR Cluj, partidă care consfințește întoarcerea vicecampioanei pe arena Steaua, după o pauză de mai bine de 8 ani.

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă, va fi duminică, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Digi Sport 1 și Orange Sport 1. 

Oficialul celor de la FCSB s-a fotografiat alături de Mihai Pintilii (38 de ani), delegatul echipei și unul dintre secunzii cipriotului Elias Charalambous (42), pe gazonul stadionului din Ghencea. Mihai Stoica a ținut să le mulțumească fanilor din Peluza Nord, facțiune de suporteri care este prezentă la toate meciurile pe care FCSB le joacă. 

Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”
FCSB - CSA STEAUA
Variantă surpriză lansată în direct: „Am auzit niște zvonuri. Ar urma unificarea dintre FCSB și CSA Steaua”

Mesajul postat de Mihai Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj

„Oriunde și mereu, cu Peluza Nord Steaua Oficial❤️💙 alături🙏🏼”, a transmis Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pe contul personal de Facebook. Acestui mesaj i-a fost atașat și o fotografie cu acesta și Mihai Pintilii, pe iarba stadionului din Ghencea. 

Prima poză pe gazonul din Ghencea. Ce mesaj a transmis Mihai Stoica cu 9 ore înainte de startul partidei FCSB - CFR Cluj
Sursă foto: Facebook @ Mihai Stoica

Mihai Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj: „Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit”

Sâmbătă dimineață, atunci când FCSB a scos la vânzare la casele de bilete ultimele tichete pentru meciul cu CFR Cluj, Mihai Stoica anunța că fanii vicecampioanei au o mare responsabilitate în această seară: de a nu distruge în vreun fel stadionul Steaua. 

„Am ajuns după 9 ani jumate aici. Nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima dată. Mă gândesc dacă am văzut în străinătate un asemenea stadion.

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Mi-aș dori din toată inima ca suporterii să înțeleagă că trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. Am venit aici forțați de împrejurări, că nu putem juca pe Arena Națională. Suporterii de la CSA să ne creadă când spunem că vrem să jucăm pe Arena Națională când e disponibilă. Nu am venit să ne mutăm aici.

Am auzit că se încercă să se comită acte de vandalism. Deja nu ar mai fi vandalism. Trebuie să înțeleagă toți. Ar fi vorba de terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor. Că nu e foarte bine. Dar s-au mobilizat forțe. Înțeleg că ultrașii cunoscuți sunt știuți de cei care pot lua măsuri și nu cred că vor fi probleme.

Nici nu mă gândesc la meci, ci la cum vom arăta când plecăm de aici. Dar nu am nicio temere. Când Peluza Nord promite ceva, se ține de cuvânt. Suporterii să înțeleagă că, dacă cineva va comite un act de vandalism, noi nu vom mai puteam juca aici. Și ne vom îngrămădi pe un stadion de 7.000 de locuri, cu un teren care nu seamănă cu un teren de fotbal”, a spus MM Stoica.

FCSB - CFR Cluj, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu - 28. Pantea, 21. Chiricheș, 5. Dawa, 33. Radunovici - 88. Djokovici, 8. Şut, 27. Olaru - 10. Oct. Popescu, 9. Compagno, 7. Fl. Coman
Rezerve: 99. Vlad, 6. Haruţ, 11. Miculescu, 16. Lixandru, 22. V. Gheorghe, 23. Ov. Popescu, 80. Radaslavescu, 98. Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

CFR Cluj: 90. R. Sava - 19. Mogoș, 6. Ajeti, 3. Z. Morgan - 4. Cr. Manea, 77. Tachtsidis, 73. Muhar, 7. Krasniqi, 45. Camora - 17. Otele, 30. Bârligea
Rezerve: 89. Hindrich, 9. Betancor, 10. C. Deac, 15. Yeboah, 22. Konoplyanka, 29. Avounou, 40. Cvek, 44. Kresici, 82. Fica
Antrenor: Andrea Mandorlini

VIDEO. Match Preview FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

Tudorel Stoica se revoltă: „Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă Steaua era lăsată în Liga 1, stadionul era plin în fiecare seară”

Florin Răducioiu, bucuros după primul punct al lui Dinamo: „Abia acum începe campionatul” » Dar trage un semnal de alarmă: „Mă îngrijorează foarte tare”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (53)
Stars
Stars  •  06 August 2023, 23:43
Postat de reticent pe 06 August 2023, 16:44

Subinginerul Stoica, împins de tăticul lui (de la care a mostenit și trăsături de caracter importante) a ales "performanța": fotbalul. Marius Stan știe - și dacă vrea, spune - multe deslre ascensiunea beizadelei de nomenclatură din Galați...

Esti paralel cu realitatea .....spre informarea ta, tatal lui Stoica a fost specialist in combinat nicidecum "nomenclaturist", dupa '90 s-a hotarat ca fiecare uzina dintre cele 7 din Combinatul Siderurgic Galati sa-si aleaga directorul, acestia au hotarat sa revina fostul director al U.O.R., Ilie Stoica, asta defineste "caracterul" tatalui, un om extraordinar! In concluzie esti vai de capul tau, un habarnist!

Catalynn_2
Catalynn_2  •  06 August 2023, 21:40
Postat de bigd pe 06 August 2023, 17:20

Nenorocire? Nenorocire e in Sudan, in Ucraina. La noi e bine.

La voi in UK!? Mno, nu știu, daca tu zici, o fi! :-)))

Csabak
Csabak  •  06 August 2023, 21:09

Penalul mm ameninta cu pușcăria? Au fost cu jiji acolo si probabil au ceva experienta în acel domeniu, dacă în alta parte nu... Ce pacat ca au ieșit după tiparirea unor carti de colorat pentru copii! Memorie scurta și mult scandal!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează