FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Du-te, bă, de aici!” » Gigi Becali a izbucnit în timp ce urmărea Premier League

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 10:36 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 10:42

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a relatat o discuție pe care a purtat-o cu Gigi Becali (65), patronul clubului, referitor la cele două soluții pe care le are Rapid pentru poziția de extremă stânga, Claudiu Petrila și Ermal Krasniqi.

Transferat de la CFR Cluj, Claudiu Petrila (23 de ani) a impresionat la Rapid, pentru care reușise să înscrie 4 goluri și să ofere 6 pase decisive în 11 meciuri de campionat. Extrema stânga s-a accidentat ulterior și stă pe tușă de două luni, perioadă în care Rapid a mai câștigat un singur meci!

Pentru a-l suplini pe Claudiu Petrila, conducătorii lui Rapid au mutat în mercato și au mai transferat un jucător de la CFR Cluj, pe Ermal Krasniqi, care-i costă un milion de euro.

Transferul Rapidului nu-l dă pe spate pe MM Stoica: „A avut sezoane cu ZERO goluri! Au dat bani mulți, mulți”
RAPID
Transferul Rapidului nu-l dă pe spate pe MM Stoica: „A avut sezoane cu ZERO goluri! Au dat bani mulți, mulți”

Concurența pe postul de extremă stânga a dat naștere unei discuții în contradictoriu între Gigi Becali și Mihai Stoica, cei mai importanți oameni de la rivala Rapidului, FCSB.

Mihai Stoica: „I-am zis lui Gigi Becali că l-aș lua pe Petrila în secunda 1. Mi-a spus: «Bă, du-te de aici!»”

„Discuție aseară (n.r. - marți, 26 decembrie), vorbeam cu Gigi, ne uitam la Manchester United cu Aston Villa. Se uita și el, da, da. Am spus că eu nu aș sta pe gânduri dacă aș avea de ales între Petrila și Krasniqi, l-aș lua pe Petrila în secunda 1. Îmi place foarte mult!

Gigi a zis: «Bă, du-te de aici! Nici o secundă n-aș sta, l-aș lua pe Krasniqi». Vezi? Oamenii văd diferit. Mie-mi place Petrila, mi-a plăcut mereu, și la Sepsi.

La Petrescu (n.r. - la CFR Cluj, cu Dan Petrescu) știam de ce nu joacă, știam ce vrea Petrescu de la extreme”, a afirmat MM Stoica la emisiunea „Sport Report” de la OrangeSport.

Basarab Panduru: „Krasniqi este bun pentru Superligă, dar unde joacă la Rapid?”

Prezent în studio, fostul fotbalist Basarab Panduru spusese despre Krasniqi, cu câteva minute anterior, că „mi se pare că este un jucător bun pentru campionatul nostru”.

Panduru are, însă, o dilemă: „Krasniqi poate să facă lucruri bune în stânga, sus. Dar la Rapid joacă acolo? Acolo îl au pe Petrila, care a arătat că este din filmul Rapidului.

Îl iei pe Krasniqi ca ce, extremă stânga? Poate vrei să-l faci număr 10? Sau să joace lângă un atacant în 4-4-2?”.

5 goluriși 4 pase decisive a reușit Krasniqi în 39 de meciuri la CFR Cluj

VIDEO. Gigi Becali nu crede că Rapid va prinde play-off-ul

Mai multe știri din Superligă:

Chipciu își contrează public fostul coleg, pe stelistul Adi Popa: „Ești ipocrit dacă spui altceva!”
FCSB vs. CSA STEAUA
Chipciu își contrează public fostul coleg, pe stelistul Adi Popa: „Ești ipocrit dacă spui altceva!”
Oficialii Rapidului au luat decizia » Ce se va întâmpla cu Cristi Săpunaru din sezonul următor
RAPID
Oficialii Rapidului au luat decizia » Ce se va întâmpla cu Cristi Săpunaru din sezonul următor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  29 Decembrie 2023, 10:51

„Prima dată o să joc ce am. Am zis că iau trei, am luat doi. Voi juca în ianuarie primele meciuri cu ăștia așa și să fac roteli. Ăla atacant, Băluță, Phelipe… Vedem. Tavi Popescu atacant, să vedem care e formula cea mai bună. Nu merge formula bine, atuncea poate iau un atacant. Dar poate ține formula așa”. - Ferguson de Romania. Am pus banda izoler pe teava aia care curgea. Daca nu tine, iau niste power tape. Dar poate tine, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

titiduru22
titiduru22  •  28 Decembrie 2023, 17:29

Si eu care credeam ca Gigi vrea sa cumpere ManU :)))

observator_federal
observator_federal  •  28 Decembrie 2023, 16:58

Gigi a fost și rămâne un vizionar, aprecierile făcute de el (exagerate, doar atât cât să poată fi înțeles și de cei mai nepricepuți) s-au dovedit exacte și confirmate cu odată cu trecerea timpului. Un exemplu: "Eu îl am pe Moruţan şi el e puţin mai mult ca Modric. Nu? Aşa e! El are 19 ani acum şi Modric nu era nici jumătate cât Moruţan la 19 ani. Dacă o să fie la fel de serios o să vedeţi… Tu îl compari pe Dybala cu Moruţan? Dybala e o piticanie de 1.67 (n.r. Paulo Dybala are 1.77, iar Olimpiu Moruţan 1.72). Ăla are 24 de ani şi ăsta 19″, declara Becali, cu câțiva ani în urmă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează