FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

FOTO Imagini fabuloase cu Mihai Stoica dezvăluite în direct, la aniversarea a 58 de ani: „Frate, incredibil! Ați fost la mine în cameră?”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a împlinit astăzi 58 de ani și a avut parte de o surpriză plăcută în studioul Orange Sport. +27   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a împlinit astăzi 58 de ani și a avut parte de o surpriză plăcută în studioul Orange Sport.

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 20:58 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 21:52

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a împlinit astăzi 58 de ani și a avut parte de o surpriză plăcută în studioul Orange Sport. 

Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și moderatorul emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport, a găsit, căutând în arhiva Gazetei, mai multe fotografii de colecție cu Mihai Stoica, din perioada copilăriei. Managerul celor de la FCSB a fost vizibil surprins de imagini. 

FOTO. Imagini antologice cu Mihai Stoica 

Mihai Stoica în 1977
Mihai Stoica la terminarea liceului
Mihai Stoica alături de mama lui, în Cehoslovacia
+23 FOTO

„Erau ochelarii lui maică-mea. Dar, frate, cum ați făcut rost? Ați fost la mine în cameră? Incredibil așa ceva! Outfitul era adus din Cehoslovacia. Uite, frate, i-am luat ochelarii lui maică-mea.

 La picioare nu stăteam prea bine. Asta chiar că e bombă. În balconul ăla mi-a intrat un liliac direct în păr, câțiva ani mai târziu. Am fost terminat total. La Dărmănești eram... asta e de prin 1977”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica la terminarea liceului
Mihai Stoica în 1977
Mihai Stoica alături de mama lui, în Cehoslovacia
+23 FOTO

O altă imagine care i-a trezit amintiri frumoase lui Mihai Stoica a fost una de la terminarea liceului: „Este de la petrecerea de după Bacalaureat. Sunt colegii mei de liceu. Cu ei mă voi întâlni curând, au trecut 40 de ani de la terminarea liceului. Uite, în spate erau niște sticle de Pepsi. Este din anul 1983”.

Au trecut 1095 de meciuri, fără cele din Cupă, și nici acum nu pot să îmi cenzurez emoțiile. Nu poți să te înțelegi cu mine în ziua meciului. Încă 10 ani cred că mai stau. Cred că duc până la 1.500
- Mihai Stoica, la împlinirea vârstei de 58 de ani

VIDEO. Pleacă Mihai Stoica de la FCSB? Răspunsul lui Becali: „Băi, Mihaie, nu-i răspunde lui Rotaru că nu e frumos! O să moară cu FCSB!”

Citește și alte știri din fotbal: 

Nemzeti Sport a preluat dezvăluirile Gazetei și a mers pe fir în „cazul Filip” » Maghiarii l-au sunat pe președintele clubului lui Steliano

Noul atacant pe care Farul va miza din sezonul viitor » Hagi confirmă: „Viorel Moldovan l-a văzut bine”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (38)
mal.
mal.  •  15 Aprilie 2023, 18:39
Postat de emil1986 pe 14 Aprilie 2023, 10:39

Daca ai avea macar un sfert din IQ-ul lui, n-ai mai scrie atatea prostii.

Sper să nu decad atât de mult!

Crapucumustati
Crapucumustati  •  14 Aprilie 2023, 17:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  14 Aprilie 2023, 10:39
Postat de mal. pe 14 Aprilie 2023, 09:40

Ochelarii „lui maică-mea”! Și ăsta a fugit de școală! Pentru ochelarii tatălui, cum se zice „musiu” MM? Același personaj insipid și obraznic care vrea să pară citit, școlit, educat... Nu e cazul!

Daca ai avea macar un sfert din IQ-ul lui, n-ai mai scrie atatea prostii.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează