FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Mihai Stoica, anunț categoric după protestul macabru al ultrașilor CSA Steaua: „O să fac plângeri penale, pentru prima dată în viața mea”

MM Stoica (58 de ani), managerul de la FCSB, s-a arătat deranjat de faptul că Ștefan Târnovanu (23 de ani), portarul roș-albaștrilor, nu a apărat poarta României U21 în meciul cu Spania U21, 0-3, în grupele EURO 2023.
MM Stoica (58 de ani), managerul de la FCSB, s-a arătat deranjat de faptul că Ștefan Târnovanu (23 de ani), portarul roș-albaștrilor, nu a apărat poarta României U21 în meciul cu Spania U21, 0-3, în grupele EURO 2023.

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 21:44 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 15:06

Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație de la FCSB, a declarat că va face plângeri penale împotriva ultrașilor din Peluza Sud a celor de la CSA Steaua, care au pus în scenă un decor macabru pe 9 iulie, înainte ca Ministerul Apărării să își dea acordul ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea.

În plus, Mihai Stoica a transmis că va face plângere penală împotriva lui Cristian Scutariu, fost jurnalist, care a postat amenințări pe contul personal de Facebook după decizia Ministerului Apărării. Scutariu realizează emisiunea „Națiunea stelistă” pe pagina fanilor, AS 47. 

„O să fac plângeri penale. O să vorbesc cu avocatul și o să fac, e prima dată în viața mea.. Cred că trebuie să răspundă în fața legii. O altă persoană căreia îi voi face plângere penală este Cristi Scutariu, un fost ziarist. Va fi plângere penală, deși mai dă înapoi acum. A amenințat că e întuneric la finalul meciului și se pot întâmpla lucruri la stadion”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce pregătește Emil Grădinescu pentru meciul FCSB - Dinamo din Ghencea: „O să spun ceva! Am o stare de bine, dar nu sunt exuberant”
FCSB în Ghencea
Ce pregătește Emil Grădinescu pentru meciul FCSB - Dinamo din Ghencea: „O să spun ceva! Am o stare de bine, dar nu sunt exuberant”

UPDATE Reacția lui Cristian Scutariu: „Meme Stoica are cumva impresia că dacă a făcut pușcărie, acum poate ataca și jurisprudența”

Mă pregăteam să îi fac o plângere penală lui Busu pentru că aud că a spus că vom fi loviți în plin de un val de căldură. Glumesc, desigur. 

Meme Stoica are cumva impresia că dacă a făcut pușcărie, acum poate ataca și jurisprudența. Ori nu e neapărat așa. 

Ceea ce am scris eu acolo e fix ceea ce spune și Jandarmeria. Doar că Jandarmeria folosește un limbaj de lemn. Și nu o spune doar acum, o spune și atunci când mută Steaua - Dinamo într-o altă zi pentru a evita un Fcsb - Farul disputat tot în București. După anunțul de ieri, Jandarmeria a trimis dube la Stadionul Steaua. De ce o fi făcut asta, pentru că n-avea barul de peste drum lumini colorate pentru programul artistic? Nu pentru că e periculoasă situația? 

Dacă suntem raționali și nu ne ghidăm doar după cruci și halucinații, nu avem cum să ignorăm gradul uriaș de risc. Ah, sigur. Putem să fim hippie și să credem în puterea binelui, dar asta nu înseamnă că așa o să fie. 

Eu am scris fix asta, dar Meme are probleme de interpretare. Așa e când ai citit doar prospectul de la somniferele și calmantele de care te declarai dependent acum ceva vreme, îți lipsește nuanța. Eu am scris că "sper sincer să nu fie incidente". Dar e un meci care se va disputa seara, se va termina noaptea, și vine într-un context în care fanii Stelei au arătat clar care sunt sentimentele lor cu privire la această decizie venită de la Piața Victoriei. 

Ce, mai precis, e amenințare aici? Eu aștept plângerea penală pentru ca, mai apoi, să îl chem în judecată pe Meme Stoica. Pentru că se pare că își permite să facă denunțuri calomnioase. Denunțuri calomnioase care se pedepsesc, și aici intru pe un teritoriu familiar angajatului Fcsb, chiar și cu închisoarea. 

Și regret faptul că citatul celebru din Game of Thrones l-a pus în dificultate pe Meme. A fost în engleză, ce-i drept, am văzut că a avut probleme reale în a pronunța fraza. Dar mi se pare că ilustrează nemaipomenit situația în care ne aflăm. Că ne place sau nu. Nu e amenințare, e constatare. 

Ei fac asta acum, într-un grotesc exercițiu de inconștiență, pentru că le pasă doar să umple stadionul. Nu le pasă deloc de faptul că pot apărea incidente, că la mijloc pot pica oameni fără nicio vină. Nu au scrupule, până la urmă ce scrupule poate avea o organizație ghidată pe toate nivelurile de foști deținuți?

FOTO. Ultrașii din Peluza Sud, protest macabru în Ghencea

Aproximativ 100 de ultrași s-au strâns pe 9 iulie în fața arenei din Ghencea și au construit un decor macabru. 

Au adus un coșciug pe care au aplicat sigla FCSB și o cruce de lemn pe care au scris „FCSB, născută în 2003. Decedată în 2023”.

Mesajul pentru care Mihai Stoica a decis să îl dea în judecată pe Cristian Scutariu

„Nu e nicio dramă, au închiriat un stadion. Că e Stadionul Steaua, că e Areni din Suceava sau Camp Nou din Barcelona, tot închiriat e. Precum țărușii care închiriază Lamborghini să se simtă zei, o zi, la mare. Cu bani praduiți sau din vânzarea de pământ moștenit. Sau precum ăia care se duc prin parcări și își fac poze cu mașinile de lux ale altor persoane. 

Păcat e că suporterii Fcsb, după ce vor plăti vinietă să vină în București, după ce vor plăti și bilet la meci, vor fi nevoiți să aibă mare grijă. Că va fi periculos rău pe străzi, mai ales la final, când e întuneric. Și oricât de sifoane sunt ăia, pereaiștii, tot îmi imaginez eu că lumea e în pericol. Dar hei, dacă a decis Marcel în favoarea lui Gigi, atunci așa să fie. Să nu se mire apoi. 

A decis Marcel Ciolacu, așa se face. Nu e normal? Adică Marcel nu apară interesele statului care a decis, prin puterea judecătorească, faptul că Fcsb fura identitatea Stelei. Marcel apară interesele unui infractor condamnat, interesele afacerii lui. Sper sincer să nu fie incidente! Pe de altă parte, când văd ultimul popor din Europa cum stă în genunchi în fața unui pușcăriaș... 

Un pușcăriaș care după ce a nenorocit statul prin acțiuni dovedite de Justiție acum vorbește despre cum pierde România bani cu stadionul Steaua. Ei bine, parcă nu o să-mi pară rău de poporul ăsta. Avelo grije, DB, IL, CL, TR și restul. The night is dark and full of terrors în Ghencea. Vă țin sincer pumnii. Doamne-ajută, cum vă place vouă să auziți de la idolii voștri”, a scris Scutariu pe Facebook.

Mihai Stoica, anunț categoric după protestul macabru al ultrașilor CSA Steaua: „O să fac plângeri penale, pentru prima dată în viața mea”
FOTO: Captură Facebook @Cristian Scutariu

Citește și: 

Strigătul disperat al lui Florin Talpan, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea: „Ei au alt interes, nu să joace aici!” + atac la Becali
FCSB în Ghencea
Strigătul disperat al lui Florin Talpan, după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea: „Ei au alt interes, nu să joace aici!” + atac la Becali
Marius Lăcătuș l-a „taxat” pe Gigi Becali: „Nu era normal să revină în Ghencea” + Ironie către Marcel Ciolacu: „Prim-ministru serios”
GHENCEA
Marius Lăcătuș l-a „taxat” pe Gigi Becali: „Nu era normal să revină în Ghencea” + Ironie către Marcel Ciolacu: „Prim-ministru serios”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (16)
maccarone707
maccarone707  •  12 Iulie 2023, 13:28

respect Scutariu! tot ce ai scris e perfect adevarat. mai trebuie subliniat ceva: zecesebe NU e steaua, nu a fost si nu va fi vreodata. doar prostii gen emil, doberman, atur sa ne pupe in trei litere cred asta. dar nu ai ce face, nu-i ajuta putina materie cenusie pe care o mai detin in capoc

adrian.csa
adrian.csa  •  12 Iulie 2023, 10:27

cata dreptate are, exact cum inchiriaza tarusii aia cate o masina de lux sa se simta bine o zi asa au inchiriat fecesebeii stadionul; lasati-i ma sa se simta si ei importanti o zi in campionatul asta ca saracii si-asa si-au luat an de an *** de la astra, viitorul, cfr, farul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează