FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 2-1

EXCLUSIV // VIDEO „Părea că ți-e frică de Poli Iași” » Fostul antrenor de la FCSB nu e de acord cu ultimele decizii luate de Gigi Becali: „S-a grăbit”

FCSB are punctaj maxim în Superligă / Sursă foto: GSP +34   FOTO
FCSB are punctaj maxim în Superligă / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 07:00 / Actualizat luni, 21 august 2023 10:59

Prezent duminică seara în studioul GSP Live, Mihai Teja, fost antrenor la FCSB în 2019, a analizat victoria roș-albaștrilor cu Poli Iași, scor 2-1. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani, liber de contract în acest moment, a comentat și ultimele evenimente petrecute la clubul lui Gigi Becali. 

Teja a remarcat, în primul rând, jocul lipsit de claritate al roș-albaștrilor din repriza a doua:

„Să te chinui în halul ăsta...” » Răducioiu, mesaj frontal pentru FCSB: „Așa nu iei campionatul”
FCSB - POLI IAȘI 2-1
„Să te chinui în halul ăsta...” » Răducioiu, mesaj frontal pentru FCSB: „Așa nu iei campionatul”

FCSB a tremurat în ultimele 20-25 de minute, nu înțeleg de ce n-au mai forțat și n-au mai încercat să dea și al treilea gol. Ei au forța și calitatea necesară, dar probabil că n-au mai avut putere, venind și după meciul din Danemarca. A fost o repriză mai modestă a celor de la FCSB. 

Au crezut că s-a terminat meciul la 2-0, care e un scor periculos, însă cei de la Iași n-au mai avut forța de a înscrie și golul secund”, a spus Mihai Teja, într-o ediție specială a GSP Live.

Mihai Teja nu e de acord cu ultimele mișcări ale lui Gigi Becali: „Cred că s-a grăbit”

Tehnicianul a vorbit apoi despre șansele FCSB-ului la titlu, considerând că Gigi Becali a procedat greșit cedând nume precum Andrei Cordea sau Edjouma. 

„Obiectivul lor e clar, câștigarea titlului. Ca să faci asta, îți trebuie un lot cu care să poți face față, cu care să câștigi meci de meci, ceea ce nu e ușor. Din punctul meu de vedere, cred că s-au grăbit un pic cu toate plecările, mă refer la Cordea, Edjouma, Vali Gheorghe e și el pe picior de plecare. 

Mă uitam la banca FCSB-ului și nu mi se părea atât de atractivă. L-am văzut pe Radaslavescu, un jucător de viitor, dar care n-a mai jucat mult, am văzut și intrarea lui Haruț, mai mult o înlocuire defensivă. Părea că ți-e frică un pic de Poli Iași. Nu prea ai cu cine să-l înlocuiești pe Florinel Coman de pe bancă, de exemplu.

Eu nu l-aș fi dat pe Cordea! A fost un jucător esențial pentru FCSB. Era într-o scădere de formă, dar să nu uităm că el a mai fost scos din echipă inclusiv când era într-o formă bună. Dacă nu ai continuitate, nu-ți poți menține o formă sportivă optimă. Probabil s-a vrut să i se facă loc lui Octavian Popescu, pe care, probabil, doresc să-l vândă”, a mai spus Teja. 

VIDEO Clipește și îl vei rata! „Lampard” Ovidiu Popescu a lovit fulgerător în FCSB - Poli Iași

Citește și alte știri despre FCSB: 

Olaru a scăpat de eliminare » VAR nu a intervenit + Crăciunescu, șocat în studio: „Mia-m pus mâinile la ochi”

VIDEO + FOTO „NU” pentru Șumudică » 10 detalii remarcate de reporterii GSP pe Arena Națională, la FCSB - Poli Iași

Prea slab! Inexistent în FCSB - Poli Iași, n-a mai prins repriza a doua. Gigi Becali a revenit la butoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo13
paolo13  •  21 August 2023, 14:58
Postat de parachioara5 pe 21 August 2023, 13:22

...pai golul trei era sa l dea ratangiul de serviciu ...de l ridici tu in slavi bun de nimik la nationala si rege in Ucraina...voi nu vreti binele fotbalului romanesc ...analisti partinitori ...

Praz si gumari...

parachioara5
parachioara5  •  21 August 2023, 13:22

...pai golul trei era sa l dea ratangiul de serviciu ...de l ridici tu in slavi bun de nimik la nationala si rege in Ucraina...voi nu vreti binele fotbalului romanesc ...analisti partinitori ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează