FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MIHAI TEJA LA FCSB // Olăroiu, CATEGORIC în privința venirii lui Șumudică sau Alexa la FCSB! ”Așa trebuie să fie antrenorul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 09:30

Cosmin Olăroiu se opune venirii unor antrenori precum Marius Șumudică sau Dan Alexa la FCSB, tehnicieni care au alte simpatii. În schimb, Mihai Teja, alesul lui Gigi Becali, se încadrează perfect celor spuse de fostul antrenor al roș-albaștrilor. 

Eu cred că antrenorul care vine la Steaua trebuie să fie stelist! Este cel mai important criteriu, pentru că așa va fi adoptat mai ușor de galerie, dar și de către ceilalți susținători.

În aceste condiții, oricare alt antrenor ar reprezenta un afront pentru suporteri, ca să nu mai spun că fiecare echipă ține la tradiția ei.

Sunt jucători care au jucat la Steaua și care pot antrena, care au potențial, cazul lui Reghecampf, Mirel Rădoi, Piți, Ienei, Fane Iovan, Lăcătuș ”, a spus Cosmin Olăroiu la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Vine Teja, urmează și două transferuri-fulger? FCSB și-a facilitat drumul către două ținte importante

ULTIMA ORĂ FCSB are un nou antrenor! Gigi a decis pe mâna cui lasă lupta cu CFR Cluj pentru titlu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  26 Decembrie 2018, 20:51

Sincer vorbind, care galerie?? Adica a reaparut o galerie acum, dar fiind noua oricum nu are autoritatea sa impuna ceva echipei..

zizu
zizu  •  26 Decembrie 2018, 13:52
Postat de Popescu Alexandru pe 26 Decembrie 2018, 11:45

Antrenorul care vinela Steaua trebuie sa fie profesionist si sa fi avut rezultate foarte bune , nu stelist!Gigi inca n-a inteles ca degeaba cumperi jucatori buni daca n-ai un antrenor de valoare!

Nu e oierul,cel mai în măsură să aducă antrenor la steaua! Alții sunt

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  26 Decembrie 2018, 11:45

Antrenorul care vinela Steaua trebuie sa fie profesionist si sa fi avut rezultate foarte bune , nu stelist!Gigi inca n-a inteles ca degeaba cumperi jucatori buni daca n-ai un antrenor de valoare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează