LIGA 1  ·  POLI IAȘI

Mihai Teja pregătește REVOLUȚIA la Poli Iași: nume grele pe lista de transferuri, printre care Isaac Donkor, Steliano Filip sau Gabi Enache

Ghanezul Isaac Donkor a dezamăgit în Bănie, deși are în CV nume grele din Italia: Inter, Bari, Avellino, Cesena // FOTO: Gazeta Sporturilor
Ghanezul Isaac Donkor a dezamăgit în Bănie, deși are în CV nume grele din Italia: Inter, Bari, Avellino, Cesena // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de — Marti, 11 Iunie

Poli Iași are în vedere 9 fotbaliști pentru a-și completa lotul. Pe listă, printre alții, Răzvan Popa și Isaac Donkor, de la Craiova, Gabriel Enache și Steliano Filip, de la Călărași, dar și sibienii Alexandru Dandea și Ștefan Blănaru.

Poli Iași are, de luni, un nou antrenor, în persoana lui Mihai Teja, și de ieri și manager sportiv, după instalarea în funcție a fostului arbitru Anton Heleșteanu. Odată rezolvate aceste două posturi, ieșenii demarează o campanie de transferuri de amploare.

„Au plecat mulți și de aceea va trebui să facem un efort considerabil. Vom aduce 12 până la 15 jucători pentru a completa lotul”, a anunțat Teja la conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat. N-a intrat în detalii, dar potrivit surselor GSP.ro, ar exista deja o listă preliminară, ce conține pentru început 9 nume.

Cum era într-un fel de așteptat, în condițiile unui buget de austeritate, responsabilii clubului din Copou s-au orientat, în primul rând, în curțile echipelor retrogradate.

De la Chiajna i-ar interesa Andrei Marc, Cristian Albu și Nicolas Gorobsov, iar de la Călărași, Gabi Enache, fost campion cu Astra Giurgiu, Steliano Filip și Gabi Iancu. Numai că ultimul se află pe punctul de a semna cu Viitorul.

Dintre jucătorii puși de Craiova pe lista de transferuri, moldovenilor le-au făcut cu ochiul fundașii centrali Răzvan Popa și Isaac Donkor și mizează pe buna relație pe care o au cu patronul Mihai Rotaru pentru a-i aduce în curtea lor.

De asemenea, în cărți sunt Blănaru și Dandea, de la Hermannstadt, cu care se vor demara negocieri după barajul cu U Cluj.

4.000 €e acum cel mai mare salariu la Iași. Îl au Mihalache și Frăsinescu. Sezonul trecut a fost 10.000 (Qaka)

17 iuniee data la care ieșenii vor da startul pregătirilor, iar din 24 până în 5 iulie vor fi în cantonament, la Bolu (Turcia)

„Trebuie să ne mișcăm repede, pentru ca Teja să aibă lotul conturat când va pleca în Turcia, în cantonament”
Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

Vezi și: VIDEO+FOTO Cele mai șocante 10 episoade cu huliganii României: de la „Poștașul” la „Tweety” și „Drogatul din Ploiești” » Unde fanii fac legea, de club se alege praful!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comentarii (15)

Antonescu Marius  •  12 Iunie 2019, 11:01
Postat de pol1tehnicaiasi pe 11 Iunie 2019, 21:14

Nuuuuuuuuu, sa ramana la voi !!

Recycling fc

fairplayromania  •  12 Iunie 2019, 02:47

Încă un satelit al fcsb.....o la la....daca si anul asta işi îndeplineste obiectivul si prinde locul 2 chiar metită felicitaţi!

kikostel  •  11 Iunie 2019, 22:33

Cred că dacă Iașiul va retrograda, Teja va declara că și-a făcut treaba. E puternic Teja, nu chiar ca Dică, dar e si el....

Vezi toate comentariile (15)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Bolivia - Peru

Eurosport
06:30 Fotbal, Copa America

Brazilia - Venezuela

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

CE: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

Spania - Belgia

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Italia - Polonia

TVR 1
Program TV complet

U21