FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja și Edi Iordănescu, făcuți pachet de Ionel Ganea: „Unul a fost jucător de tenis de picior şi făcea chefuri de chefuri!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 18:09

Ionel Ganea (45 de ani) este cunoscut drept unul dintre cele mai directe personaje din fotbalul românesc. Fostul internațional român i-a criticat în termeni duri pe Mihai Teja și Edi Iordănescu. 

„La Steaua nu există stabilitate din niciun punct de vedere, chiar dacă patronul are bani. Nu știe să gestioneze situația. Inclusiv antrenorul pe care l-a adus nu a jucat fotbal la profesioniști niciodată. Acum toți caută scuze că a fost bolnav, că a fost așa. A ajuns acolo dintr-un anturaj, să zic așa.

Noi vorbim de profesionism, nu vorbim de amatorism sau de copii sau juniori. Când te duci la școala de antrenori se spune clar că trebuie să fi fost jucător în Liga 1, să fi avut meciuri în Liga 1, să fi jucat la nivel internațional, dar în România totul se face pe relații de prieteni, se rezolvă.

Atât timp cât nu ai un nume în fotbal este foarte greu să te respecte jucătorii în vestiar. Îți va fi foarte greu să te impui, poți avea tu filosofie, să fi lucrat cu nume importante, dar dacă nu ai un nume, jucătorii nu te vor respecta”, a declarat Ganea pentru ProSport.

„Edi Iordănescu a fost jucător de tenis de picior şi făcea chefuri de chefuri până la 30 şi ceva de ani. Când a văzut că nu mai are ce să facă, s-a făcut şi el antrenor, că îl avea pe taică-su mare antrenor, cu relaţii şi aşa mai departe” Ionel Ganea

Ionel Ganea le-a pregătit de-a lungul timpului pe Dinamo II, Sănătatea Cluj, Universitatea Cluj, Rapid București, Dunărea Călărași și FC Voluntari. Ultima aventură a fost în sezonul actual al ligii secunde, la ACS Poli Timișoara. În acest moment este fără angajament. 

19 goluriîn 45 de selecții are Ionel Ganea în tricpoul primei reprezentative a României

Vezi și: 

Bookmakerii nu-i cred pe șefii din Gruia! Antrenorul favorit la pariuri s-o preia pe CFR Cluj, înaintea lui Minteuan + toate cotele oferite

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
portardelegenda
portardelegenda  •  23 Februarie 2019, 11:24

Mai baieti Ganea asta o fie cum o fi dar spre deosebire de multi altii spune lucrurilor pe nume . Pai credeti ca daca nu-l chema Iordanescu ci Florescu sau un alt escu il baga cineva vreodata in seama . La fel ca si Razvan Lucescu . Pai despre ce vorbim aici? Normal ca unul ca Ganea e frustrat voi n-ati fi?

10203839225041363
Vasi Mar  •  23 Februarie 2019, 08:21

marele antrenor ganea....ha,ha,ha!

tataika
tataika  •  23 Februarie 2019, 06:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează