FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - GAZ METAN 0-0

Mihai Teja, surprins de tactica lui Munteanu: ”Chiajna e mult mai așezată de când a venit Dorinel”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 20:18

Mihai Teja, 40 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, îl laudă pe Dorinel Munteanu pentru felul în care și-a aliniat jucătorii de la Concordia Chiajna în meciul terminat la egalitate între cele două formații, scor 0-0.

”Băieții au făcut un meci bun, dar, din păcate, nu am luat toate punctele. Am încercat să deschidem jocul foarte mult. Suntem mulțumiți de joc, dar nu ne convine faptul că n-am luat toate punctele. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși. Dorinel face o treabă foarte bine aici, echipa e mult mai așezată.

Noi n-avem un lot numeros, dar avem un lot cu calitate, cu caracter. Băieții se antrenează foarte bine. Sper să vină și rezultatele. Mi-au lipsit Fortes și Yazalde, sunt doi jucători de calitate”, a declarat Teja la Look Sport.

"Mai sunt de jucat 12 meciuri, e departe să vorbim despre play-off. Suntem mulțumiți că din prima etapă am rămas acolo sus. E un lucru bun că echipa are continuitate, are echilibru. Sper ca și la sfârșit să fim acolo"
Mihai Teja

PROGRAM ETAPA A 14-A LIGA 1:

Vineri:
Poli Iași - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Sepsi - Hermannstadt 1-3 (Detalii, AICI)
FC Botoșani - CFR Cluj 1-5 (Detalii, AICI)
Duminică:
Dunărea Călărași - Viitorul 0-1 (Detalii, AICI)
FCSB  - Astra Giurgiu 1-0 (Detalii, AICI)
Azi:
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0
21:00 FC Voluntari - Dinamo (Detalii, AICI)

CLASAMENT LIGA 1:

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează