FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Teja vrea BLINDAJ: FCSB n-a renunțat la Dan Nistor! Becali trebuie să rezolve transferurile: 3 variante

Articol de , - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 22:22

Mihai Teja are un lot la FCSB în care aproape toate posturile în sistemul 4-3-3 sunt dublate, cu excepţia unuia dintre cei doi interi, unde ca ţinte sunt Dan Nistor, Diego Fabbrini și Antoni Ivanov.

FCSB se va reuni astăzi. După doar 17 zile de vacanţă. Singura noutate va fi Florentin Matei, însă chiar fără alte achiziţii, noul antrenor are la dispoziţie un lot aproape complet. Va încerca să implementeze un nou sistem, 4-3-3, iar jucătorii pe care îi are sub comandă acoperă şi dublează 99% din cele 11 posturi ale noului modul tactic.

Singura poziţie care nu are măcar două variante e cea de inter. Există 3 soluţii pentru cei doi interi: Teixeira, Moruţan şi nou-venitul Florentin Matei. E singura zonă în care echipa ar mai avea nevoie de întăriri pentru a exista şi aici alternativă. Inclusiv Gigi Becali a recunoscut acest lucru şi a anunţat: "E posibil să mai aducem un mijlocaş".

Variante: Nistor, Fabbrini, Ivanov

Sunt deja câteva nume pe listă. Primul a fost cel al lui Ivanov, care a lucrat cu Teja la Mediaş. Pentru bulgar, Gigi a făcut o ofertă de 150.000 de euro, însă fotbalistul e blocat de o clauză de reziliere de 500.000 de euro, peste care Gaz nu poate trece din cauza planului de redresare financiară, clubul fiind în insolvenţă.

O altă variantă e Diego Fabbrini. Fotbalistul Botoşaniului a intrat în ultimele 6 luni şi Teja a anunţat zilele trecute: "Da, e un fotbalist care îmi place".

Inclusiv Mihai Stoica şi-l doreşte, mai rămâne ca Becali să fie convins de cei doi să-l aducă. FCSB ar putea să reactiveze o pistă mai veche: Nistor. În vara trecuă, Gigi l-a dorit, dar Dinamo nu i-a dat drumul.

Nistor e şi pe placul lui Teja, care i l-a dat exemplu patronului, alături de Răduţ şi Sânmărtean, atunci când Becali l-a întrebat de ce fel de jucător ar avea nevoie, ca profil, pentru acel post de inter. 

În rest, Teja are măcar câte două variante pe post, chiar şi fără a-l lua în calcul pe Ovidiu Popescu, fotbalist scos din joc tot restul sezonului din cauza accidentării din toamnă. Momcilovici e văzut de noul antrenor ca stoper şi foarte probabil chiar va fi titular în faţa lui Bălaşa, în vreme ce Morais şi Stan vor acoperi banda stângă.

"Teja vrea să joace 4-3-3, eu sunt de acord, dar dacă după 4-5 meciuri nu dă randament acest sistem, atunci vom reveni imediat la 4-2-3-1"
Gigi Becali, patron FCSB 

10 din 11 posturi sunt dublate

Titulari: Bălgrădean - R. Benzar, Planic, Bălașa, J. Morais - Teixeira, Nedelcu, Fl. Matei - Man, Gnohere, Fl. Tănase

Rezerve: A. Vlad - Jakolis, L. Filip, Momcilovic, Al. Stan - ???, Pintilii, Moruțan - M. Roman I, Rusescu, Fl. Coman

Patru absenţe în prima etapă

FCSB va debuta în Liga 1 pe 2 februarie, în deplasare cu Dunărea Călăraşi. Teja nu se va putea baza pe 4 jucători. Bălaşa şi Roman sunt suspendaţi după ce au fost eliminaţi în derby-ul cu CFR, ultimul joc din 2018. Ovidiu Popescu e scos din calcule pentru tot restul sezonului, se află în recuperare după operaţia la genunchi, unde a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate. Al 4-lea e Pintilii, cel care va fi apt de joc abia după jumătatea lui februarie, cel mai probabil pentru ultimele două runde din sezonul regulat, când roş-albaştrii vor întâlni Craiova şi Voluntari. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
alan24
alan24  •  08 Ianuarie 2019, 12:18

A innebunit gazeta fratilor ! In fiecare zi apar nume noi pe lista lui teja, inventate de gsp ! Colaboratorii lui reghe sunt tot cu bagajele facute baieti ? Ah.. a uitat nenea ziaristu sa ne zica cum a r putea arata fcsb cu nistor in echipa si sa inceapa iar..balgradean, benzar, etc etc. Jenant !

dumbojet
dumbojet  •  08 Ianuarie 2019, 11:50

Filip si Momcilovici vor fi fundasi centrali ?! Ei sunt "variantele" ? Sa fim seriosi, acolo mai trebuiesc doi jucatori. Cine stie, poate ca Morais ar fi bun ca inter stanga, Morutan ca atacant iar Roman inter dreapta. Oricum, la mijloc si in fata sunt acoperiti. In zona fundasilor centrali e "jale".

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  08 Ianuarie 2019, 11:08
Postat de alexandru.popescu pe 08 Ianuarie 2019, 09:36

Nistor este un simbol al ghiveciului din Ștefan cel Mare.

Ești bătut în cap. E simplu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează