LIGA 1    •   DINAMO

Mijlocașul dorit de Dinamo în această iarnă: "Am făcut junioratul la Steaua"

Joi, 04 Ianuarie

Ronaldo Deaconu speră ca transferul său la Dinamo să se concretizeze în cele din urmă. Mesajele primite de la fanii "câinilor" l-au emoționat pe mijlocașul de 20 de ani de la Concordia Chiajna"Mă voi prezenta la reunirea Chiajnei, încă sunt sub contract acolo. Următorul pas în cariera mea ar fi transferul la echipa mea de suflet, la Dinamo, chiar dacă o parte din junioratul meu l-am făcut la Steaua, asta din cauză că locuiam lângă stadion şi îmi era foarte greu să fac naveta până în Ştefan cel Mare.

Îmi doresc foarte mult să joc acolo, sunt dorit de tot staff-ul tehnic şi ăsta un lucru foarte important în fotbal, să fii dorit. Asta e dorinţa mea, visul meu de mic, să joc acolo şi da, e de ajuns să fiu dorit de staff-ul tehnic.

În plus, de ceva timp, am primit câteva sute de mesaje de la suporterii dinamovişti şi, pentru mine, asta înseamnă enorm. Concurenţa nu mă sperie, concurenţă găseşti la orice echipă, mie îmi place să concurez cu jucători de valoare, unde îmi pot pune abilităţile mai mult în valoare.

Mister Miriuță mă apreciază foarte mult, m-a cunoscut în scurta perioadă pe care a petrecut-o la Concordia, e un antrenor foarte bun, pe care îl respect foarte mult şi sper să lucrăm din nou împreună", a declarat Deaconu la TV Digi Sport.

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

andyandrei2015  •  05 Ianuarie 2018, 13:00

este un jucator promitator,daca va fi serios,va ajunge sus

Mecanicacd Srl  •  04 Ianuarie 2018, 21:37

te asteptam .

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase