FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO Gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

Momentul în care Mircea Geoană își anunță victoria la prezidențialele din 2009 +18   FOTO
Momentul în care Mircea Geoană își anunță victoria la prezidențialele din 2009

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 11:01 / Actualizat luni, 22 mai 2023 11:39

Farul e noua campioană a României. Invitat în această dimineață la GSP Live, Mircea Minea, primarul Chiajnei și omul din spatele fostei prim divizionare Concordia, a ironizat înfrângerea suferită de FCSB în fața dobrogenilor, 2-3 de la 2-0 în minutul 17.

Minea a făcut o comparație între eșecul cu accente dramatice suferit de FCSB și ipostaza petrecută la alegerile prezindențiale din 2009, când Mircea Geoană a candidat pentru funcția de președinte și fost învins la limită de Traian Băsescu, deși anunțase în discursul de duminică seara său că a obținut victoria.

Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime
FARUL CAMPIOANĂ
Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime

Gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică”

„Felicitări Farului și lui Gică Hagi, am avut un campionat foarte strâns, mi-a plăcut. Ambiția lui Hagi e de lăudat din toate punctele de vedere. Toată lumea știe, eu sunt stelist în sufletul meu. Aseară, am văzut doar prima repriză a meciului. 

Sincer să fiu, aș fi vrut să-l văd pe tot, dar m-a furat somnul. (...) M-am trezit ca în politică. Seara era cineva președinte, iar dimineața nu mai era. M-am trezit la 05:00 dimineața și am văzut că e o nouă campioană: «Bă, nu se poate!». Asta e viața, vedeți ce surprize oferă viața?”, a spus Mircea Minea, edilul Chiajnei, la GSP Live.

+14 FOTO

Gigi Becali, ironizat de Gabi Balint, după un nou titlu ratat de FCSB

În aceeași notă, Gabi Balint, fostul mare atacant stelist, l-a ironizat subtil pe Gigi Becali după ce roș-albaștrii au ratat titlul pentru al optulea an la rând

Patronul de la FCSB a fost ținta unei ironii subtile venite din partea „rivalului” Gabi Balint, susținător al proiectului de la CSA Steaua. „Asa a vrut Dumnezeu...”, a scris Gabi Balint pe contul personal de facebook, cu trimitere la discursul invocat cel mai des de patronul FCSB.

Finanțatorul celor de la FCSB își făcuse planuri mari înaintea acestei partide, visând din nou la o calificare în grupele Ligii Campionilor. „Eu știu doar că Dumnezeu face dreptate”, spunea Becali săptămâna trecută. 

VIDEO DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Citește și alte știri despre Farul: 

Doar cu Hagi se poate! 10 jucători care-i datorează totul „Regelui” » Erau prăbușiți, dar au devenit campionii României: de la „legiunea Dinamo” până la fotbalistul alungat de Iftime

„De câți bani aveți nevoie pentru a face o echipă de Liga Campionilor?” » Răspunsul categoric al lui Hagi: „Altfel, te duci în cap”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
elgabri
elgabri  •  22 Mai 2023, 14:47

Uneori cand te fura somnul poti sa te trezesti direct student la "facultate" !!

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  22 Mai 2023, 12:06

Gluma buna, cu exceptia faptului ca in situatia politica la care se face referire, scorul a fost intors de "arbitrii", adica de cei care au numarat voturile. Aseara insa, titlul a fost castigat pe teren. Felicitari, Gheorghe Hagi, felicitari, Farul!

gazetadetumbe
gazetadetumbe  •  22 Mai 2023, 11:52

Sa il compari totusi pe Geoana cu Gigi e intr-adevar o gluma de nivelul Chiajna...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează