FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic a băgat spaima în jucători! De ce a început Zenke să publice fotografii pe Instastory :O

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 21:04

Dinamoviștii care vor ajunge la reunire vor fi puși pe cântar pe 10 ianuarie, iar cine depășește greutatea optimă scoate din buzunar de la 300 de euro în sus. Majoritatea jucătorilor au început deja antrenamentele personale.

Dinamoviștii se reunesc miercuri, pe 9 ianuarie, tot atunci a programat Mircea Rednic și patru sosiri, în acest weekend urmând să stabilească detaliile.

Mihai Răduț și ceilalți fotbaliști de pe listă așteaptă OK-ul. A doua zi, "câinii" vor efectua vizita medicală la INMS, moment în care vor fi testați și nou-veniții, dar și cei care vor mai îmbrăca tricoul alb-roșu pentru prima parte a lui 2019.

Jucătorii vor trebui să treacă și proba cântarului, printre altele. Cine depășește greutatea optimă trecută în caietul lui Mircea Rednic, riscă de la 300 de euro amendă în sus.

Iar antrenorul a transmis înainte de vacanță că va fi nemilos cu jucătorii. "Puriul" a oferit elevilor săi și un set de reguli pe care aceștia trebuie să le urmeze și-n perioada intercompetițională.

Printre cele mai dure este și aceea că dacă vor ajunge la situația nedorită de a veni mai grași cu 5 kilograme, cei în cauză vor fi lăsați în afara lotului și nu vor merge în cantonament în Antalya!

Zenke pune poze alergând

Fotbaliștii dinamoviști au demarat deja antrenamentele, cu toate că oficial vor începe de-abia de miercurea viitoare. Indiferent că se află în vacanță sau acasă, băieții au dat drumul la treabă.

Aflat în Franța, Simon Zenke, unul dintre jucătorii aflați în pericol de amendă, a publicat în ultimele zile pe Instastory mesaje și fotografii cu el alergând sau la sală.

În vacanță la Dubai, în Mexic sau în Croația natală, Mihai Popescu, Sergiu Hanca și Ivan Pesici se pregătesc și ei intens la sala de forță, cu gândul fie la un reviriment ca o minune al lui Dinamo sau la un transfer în străinătate. Tot la fel și ceilalți fotbaliști, mai ales că se anunță un an de tranziție, existând și posibilitatea unor micșorări salariale. 

1 fotbalist este cert că va face parte dintre nou-veniți la reunire, mijlocașul Ioan Filip, 29 de ani

2 fotbaliștimai are Dinamo în lot cu cote de cel puțin un milion de euro pe transfermarkt, Salomao și Nistor

4 amicaleau programate "câinii" în Antalya, adversari fiind Hajduk Split (13 ianuarie), Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) și Dinamo Moscova (23 ianuarie)

 "Cazul Cooper" a ridicat amenda

Armando Cooper a strâns 11 meciuri în tricoul roș-albilor în ediția de toamnă, dar panamezul a fost un fiasco. I s-a desfăcut contractul cu Dinamo și din rațiuni sportive, dar și fiindcă a avut întârzieri repetate la antrenamente. Cel puțin 5, spun cei din Ștefan cel Mare! După situația mijlocașului, amenzile pentru întârzieri s-au dublat în primă fază, de la 200 la 400 de euro, iar la a doua abatere există riscul eliminării din lot.

Ce fac concediații

Dinamo s-a despărțit de mai mulți fotbaliști începând cu al patrulea mandat al lui Rednic. Doar doi au reușit să-și găsească angajament între timp. Armando Cooper (30 de ani) tocmai s-a înțeles cu liderul din prima divizie din Panama, Costa del Este, care vizează titlul în acest an.

Conaționalul său, Jaime Penedo, este îmbiat și el să se întoarcă în fotbalul de acolo, doar că portarul de 37 de ani nu mai e atât de convins să-și continue cariera.

După 5 meciuri în tricoul roș-albilor și adus ca o mare promisiune de viitor, Kino Delorge (20 de ani) a semnat cu locul 6 din liga a treia belgiană, Lierse Kempenzonen, o formație de semiamatori! Târcoveanu, Popovici și Grozav își caută angajamente, Gicu ar putea reveni la U Cluj. Mezague nu și-a găsit nici el nimic.

El vrea, dar cere cât 3 salarii

Claude Dielna ar putea să se întoarcă în Ștefan cel Mare, cei de la Fanatik scriind că Mircea Rednic ar fi de acord cu revenirea lui.

Francezul de 31 de ani, liber de contract, vrea 15.000 de euro pe lună, numai că antrenorul are "verde" să aducă jucători doar pe 5.000 de euro pe lună. Dielna a solicitat inițial 25.000 de euro ca să continue la Dinamo în vara 2017, apoi a semnat cu New England Revolution. Acum, și-a mai diminuat pretențiile, dar acestea rămân prohibitive pentru Ionuț Negoiță și compania.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
redbuldog
redbuldog  •  05 Ianuarie 2019, 10:03

Strategia asta cu 5k plafon de salarii,nu va duce la nici o perspectiva pe termen mediu..!Ah daca iei niste tineri,cu potential,sa-i cresti,sa incerci sa formezi un nucleu de viitor,e o idee,dar cu expirati,plafonati,ologi etc.nu va juca Strambulica nici in 10 ani in play-off..

gebeleixis
gebeleixis  •  05 Ianuarie 2019, 09:34

Mircică RedMic este un idol al rinimii cu minte puțină.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  05 Ianuarie 2019, 08:20
Postat de dinamo_fan pe 04 Ianuarie 2019, 23:48

poftim cum mor prostii de grija altora :))

Tu asta faci tot timpul, dar ai multe vieți, ca pisica (și creierul, tot de pisică).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează