FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Curățenie la Dinamo! Mircea Rednic dă afară 8 jucători

Mircea Rednic +7   FOTO
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 10:29

Mircea Rednic va face o nouă remaniere de lot la Dinamo, la finalul campionatului, se pregătește de despărțire încă o echipă.

Dinamo a schimbat câte o echipă în fiecare mercato al ultimelor sezoane și se estimează că și la vară va fi la fel.

Mircea Rednic a spus că mai vrea „cinci, poate șase transferuri”, însă la cum evoluează jucătorii săi, una caldă, alta rece, nu este exclus ca numărul lor să crească pe măsură ce se apropie finișul ediției.

„Eu sunt în căutări, ei sunt unii în probe. Mai sunt vreo 3-4 care au până în vară cu opțiune. Cine a înțeles o să rămână, cine nu a înțeles «Bye, bye!»”, a anunțat cât se poate de clar tehnicianul. 

Joacă pentru serviciul lor:

Parfait Mandanda (29 de ani, portar)

Șanse reduse să continue, doar dacă nu se milostivesc cei de la Charleroi să mai plătească trei sferturi din contractul lunar al congolezului. Dinamoviștii nu sunt ferm convinși că merită să se achite și 6.000 de euro lunar pe francezul Parfait, dar dacă nu vor rezolva cu Straton sau cu un alt portar până la finalul sezonului, vor mai încerca să-i îmbuneze pe belgieni.

parfait mandanda

Facundo Mallo (24 de ani, fundaș central)

Uruguayanul n-a fost slab cât a jucat, trei meciuri în care echipa n-a primit gol, însă "Puriul" nu e ferm convins că e ceea ce-i trebuie. Ar putea ajunge la Rapid. 

facundo mallo

Rachid Ait-Atmane (26 de ani închizător)

Algerianul e deja istorie, mai trebuie doar să se oficializeze despărțirea, n-a mai jucat deloc în ultimele 10 meciuri, a fost doar spectator.

rachid ait atmane

Reda Jaadi (24 de ani, mijlocaș de bandă) 

Rednic este nemulțumit de prestațiile și de faptul că jucătorul pe care a plătit 50.000 de euro celor de la Antwerp nu se ridică la nivelul așteptărilor. L-a enervat la culme cu driblingurile lui repetate, fotbalistul s-a mai scos cu golul cu Chiajna. Și Reda e supărat, ar vrea și mai multă susținere din partea grupului și a antrenorului, cu toate că a avut destulă.

reda jaadi

elvis Kabashi (25 de ani, mijlocaș central) 

Două meciuri, atât. Rednic nu e mulțumit de albanez, consideră că trebuie să mai dea jos din greutate, nu se știe când și dacă îi va mai oferi prezențe.

elvis kabashi 

sIMON Zenke (30 DE ANI, mijlocaș dreapta) 

Nigerianul este la limită. "Regele" are două meciuri ca integralist din cele 19 în care a apărut pe gazon. Și un gol marcat. Rednic va decide la vară dacă va continua cu unul dintre cei mai prietenoși - în cadrul grupului - jucători din lot. 

simon zenke

Nabil Jaadi (22 DE ANI, mijlocaș stânga)

Pare mai serios decât fratele lui, însă a avut puține momente în care să demonstreze că poate mai mult. Încă nu e la parametrii optimi, nu se știe dacă Rednic va mai avea răbdare cu el.

nabil jadi

Daniel Popa (24 DE ANI, atacant) 

Atacantul va fi împrumutat sau transferat la vară, nu a reușit să impresioneze încât să fie reținut și pentru ediția viitoare. 

daniel popa

125.000 €este bugetul lunar de salarii al "câinilor" în acest moment

8 fotbaliști dintre cei aduși de Rednic pot fi siguri că vor continua din vară: Klimavicius, Aliji, Dussaut, I. Filip, N'Diaye, Montini, Papazoglou și Christovao

„La cum arată acum lotul, singura speranţă mi-a fost dată de atitudine. Ca valoare, mai trebuie câţiva jucători de calitate certă”
Marius Niculae, ex-atacant Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo s-a reorientat după refuzul lui Mrzljak » Mircea Rednic îl vrea pe Adrian Ropotan!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
redbuldog
redbuldog  •  23 Mai 2019, 20:01

Pe mine nu ma convins deloc Christovao,mai degraba l-as pastra pe Popa,iar ,,piticania" din poarta e mai potrivit ca pilier la rugby...Lasand gluma la o parte,trebuie un mijloc solid,acum e cel mai slab compartiment,din lotul actual,in multe momente de joc e mare ,,brambureala" pe acolo..

enigmaticul
enigmaticul  •  21 Mai 2019, 16:32

Mirciulică, poti sa-i dai pe toți afară și cumperi alții pentru următorul sezon regulat, apoi îi vinzi și pe ăștia și faci o altă echipă pentru play-out-ul următor, numai așa va performa echipa. Sigur vei câștiga campionatul(cel de jos, desigur).

geo.b.
geo.b.  •  21 Mai 2019, 15:26
Postat de Dragan Ionel pe 21 Mai 2019, 13:55

Scribalau, la voi la *** nici sa numarati nu stiti? Cei 9 sunt 8, dintre care doar Ait Atmane e sigur pus pe liber. De unde certitudinea ca "da afara 9 jucatori"?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează