FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Lovitură de proporții în Liga 1! Mircea Rednic e dorit de CSU Craiova! Culisele unei mutări colosale

Mircea Rednic e dorit la CSU Craiova
Mircea Rednic e dorit la CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 14:23

Mircea Rednic (57 de ani) și-a încheiat luni raporturile contractuale cu Dinamo, club care l-a demis din cauza rezultatelor proaste din play-out. Adevărata „bombă” e însă alta: „Puriul” ar putea ajunge la CSU Craiova, una dintre rivalele lui Dinamo.

Deși oltenii au afirmat în repetate rânduri că postul lui Corneliu Papură e bine consolidat, realitatea e însă alta. Mihai Rotaru, principalul factor decizional din „Bănie”, stă cu ochii-n patru după tehnicieni cu nume pe care să-i aducă la Craiova, în speranța că echipa va reuși, în sfârșit, să câștige titlul.

Iar plecarea total inopinată a lui Rednic de la Dinamo pare să fie „pastila”care să fi activat dorințele mai vechi ale lui Mihai Rotaru. În timp ce rivalele FCSB și Dinamo instalează antrenori cu CV-uri modeste, oltenii vor să dea o adevărată lovitură de imagine. 

Surse apropiate clubului CSU Craiova susțin că Rednic e curtat cu insistență de Rotaru, care îi propune un proiect un proiect mult mai bine pus la punct decât cel pe care „Strâmbul” îl avea în „Ștefan cel Mare”. 

Mircea n-a luat deocamdată o decizie, urmează să plece în Belgia pentru a-și rezolva unele probleme mai vechi de sănătate, urmând ca în perioada următoare să-i ofere un răspuns final finanțatorului Craiovei. 

CV-ul lui Mircea Rednic s-ar extinde, astfel, cu o nouă echipă. Rednic a mai antrenat o echipă din Craiova, pe FCU, între 2004 și 2005, perioadă în care rezultatele n-au fost unele satisfăcătoare.

Vezi și: Mircea Rednic, intervenție NECRUȚĂTOARE: s-a luat de jucători și de Negoiță: „Preferam să-l văd mai des, să știu și eu ce dorește”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
maryuss_
maryuss_  •  11 Iunie 2019, 02:02

Nu are ce cauta la Craiova !!! Ne-a demonstrat ce poate la dinamu!!! Doamne Fereste sa fie antrenorul Craiovei !!!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  08 Iunie 2019, 17:48

Sa il refuzi pe Neagoe dar sa ti-l doresti pe Rednic, artizanul retrogradarii Craiovei, trebuie sa fii cel putin ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  06 Iunie 2019, 10:15

Doamne fereste sa fie adevarat !! Redmic asta e responsabil de prima retrogradare a Craiovei in 2005 !!! N-are ce cauta la Craiova omul asta niciodata !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează