FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - DINAMO 1-1

Mircea Rednic e mulțumit de jocul lui Dinamo: "Am avut și o bară" :) » De ce l-a titularizat pe Popovici după ce l-a desființat

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 18:59

Mircea Rednic s-a arătat mulțumit de jocul lui Dinamo după egalul de la Hermannstadt, scor 1-1, scor stabilit încă din prima repriză.

"În repriza a doua am dominat, ne-am creat multe ocazii de a marca, am avut și o bară. Am construit pe un teren greu. Păcat că centrările au fost imprecise. Nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru cum au jucat ținând cont de condițiile de aici. Prima repriză a fost echilibrată. Cu un pic de șansă la ultima fază puteam avea 3 puncte. 

Se vede o îmbunătățire a jocului. Am avut o posesie bună pe un teren greu împotriva unei echipe care s-a organizat bine. Sibiul arată mult mai bine decât începutul de campionat", a declarat Rednic la TV Look Sport.

Antrenorul lui Dinamo a explicat motivele titularizărilor lui Penedo și Sergiu Popovici, ultimul gafând la golul sibienilor: "Am spus clar că Penedo e accidentat și de aceea a rămas în afara lotului. Popovici e singurul dintre cei cu care am avut o discuție și a mai solicitat o întrevedere cu mine și m-a rugat să-i mai dau o șansă. Ținând cont de situația pe care o avem pe partea stângă... Nici Olteanu nu ne dă siguranță acolo. Nu pot spune că Popovici a jucat slab sau mai bine decât a făcut-o în acest sezon".

Citește AICI cronica meciului Hermannstadt - Dinamo, scor 1-1!

Clasament LIGA 1

clasament liga 1 dinamo

Citește și: Rednic, "îngropat" de jucătorul pe care l-a criticat: "În cazul lui s-a luat o decizie"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
mosvasile
mosvasile  •  09 Decembrie 2018, 14:28

Mai andyandrei,tu vorbesti serios?Pai fcsb-ul tau toate meciurile le-a castigat cu ajutorul arbitrilor, care au eliminat cate un jucator de la echipa adversa si le-au dat penalty!Meciul cu Gaz Metan a fost doar acum cateva zile!Deja ai uitat?De "ajutorul" unor fundasi adversi la care "s-a umblat"cu "dolaari"ce sa mai vorbim!Stai usor ca peste o etapa se joaca meciul direct cu CFR!Dar aici aveti noroc-ca de obicei-ca s-au accidentat Deac si Tucudean!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Decembrie 2018, 13:43

cei mai hoti dintre hoti ,cfr si dinamo

terminator_1
terminator_1  •  09 Decembrie 2018, 11:37
Postat de samertx pe 08 Decembrie 2018, 23:55

„ i-l strigau agentul 007”- Nenea olimpicul la faza pe clasă. :))

Asta estecel mai important lucru pentru voi...sa demonstrat-o ca sunteti si literaţi, in rest le aveți pe toate.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează