FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dacă nu e Mrzljak, atunci măcar Ropotan! :) » Rednic nu mai pierde timpul și s-a reorientat

Articol de - Publicat marti, 21 mai 2019 09:00

Mircea Rednic spera să dea lovitura prin aducerea lui Filip Mrzljak, 26 de ani, la Dinamo, dar închizătorul Astrei a refuzat orice dialog cu "câinii", așa cum a dezvăluit Gazeta de ieri. 

Filip nici nu a vrut să audă ce îi propun roș-albii, considerând că aceștia nu pot atinge cerințele sale financiare. Pentru a nu pierde vremea, "Puriul" a demarat deja discuțiile cu un alt mijlocaș defensiv. Este vorba de Adrian Ropotan, 33 de ani.

Acesta era varianta de rezervă în cazul în care croatul giurgiuvenilor refuză Dinamo. Cum Mrzljak n-a dat niciun semn de interes, dinamoviștii i-au propus lui Ropotan revenirea.

Adrian a fost jucător de bază al lui Dinamo în sezonul 2006/2007, când roș-albii câștigau ultimul lor titlu de campioni sub conducerea lui Rednic.

2 goluriîn 17 meciuri a marcat Ropotan pentru Chiajna în acest sezon de Liga 1

Transferul la FCSB, blocat de MM

Ropotan a fost la un pas să ajungă la FCSB înainte să semneze cu Chiajna, lucru dezvăluit chiar de Gigi Becali. Transferul a fost blocat însă de managerul stelist Mihai Stoica:

"Ropotan a vrut să vină la FCSB. M-a sunat socrul său, Ogică, și m-a rugat să-l iau la noi că rămăsese fără echipă. A venit omul la Palat, am negociat. I-am zis și lui MM și s-a opus din prima. Nu a fost deloc de acord", a dezvăluit latifundiarul din Pipera. 

71 de meciuria jucat Ropotan pentru Dinamo în Liga 1, all-time

Mai vrea doi de la Chiajna

Gazeta Sporturilor a mai scris săptămâna trecută despre interesul arătat de Dinamo pentru alți doi fotbaliști ai Chiajnei: închizătorul Nicolas Gorobsov, 29 de ani, și stoperul Andrei Marc, 26 de ani. Rednic a confirmat informația prezentată de Gazetă după victoria de la Chiajna:

"Mă interesează Gorobsov, chiar am vorbit cu el când ne-am întâlnit într-un mall. Și Marc e interesant, aduceți-vă aminte ce bine juca cu mine la Dinamo, când avea competiție. Și mai e cineva interesant de la Chiajna, dar nu vă spun cine". Jucătorul despre care Rednic nu a vrut să vorbească este Ropotan. "Puriul" spera să rezolve transferul lui Mrzljak și de aceea nu a vorbit despre Adrian.

7 meciuri a jucat Ropotan pentru echipa națională a României

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
anastasiu
anastasiu  •  21 Mai 2019, 10:57

Nu pot sa cred asa ceva! Dar daca se confirma inseamna ca nu mai e nicio speranta, la anul tot in playout! Ropotan pe langa ca are o varsta, in momentul asta e sub Filip, Serban si Ndyae.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează