FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - POLI IAȘI

VIDEO Deja e scandal la UTA. Rednic: „De ce mă înjură de mamă, de familie?” » Continuă revoluția în lotul arădenilor

Mircea Rednic, 61 de ani, antrenorul celor de la UTA, a prefațat partida de pe teren propriu cu Poli Iași din runda #4 a Superligii
Mircea Rednic, 61 de ani, antrenorul celor de la UTA, a prefațat partida de pe teren propriu cu Poli Iași din runda #4 a Superligii

Articol de - Publicat joi, 03 august 2023 15:45 / Actualizat vineri, 04 august 2023 00:21

Mircea Rednic, 61 de ani, antrenorul celor de la UTA, a prefațat partida de pe teren propriu cu Poli Iași din runda #4 a Superligii. Meciul se va juca vineri, de la 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

După numai un punct obținut în primele 3 etape ale campionatului, Rednic nu concepe să nu câștige cu nou-promovata lui Leo Grozavu.

Pițurcă l-a ajutat pe Becali să primească o ofertă de 2 mil. €: „Asta am învățat de la el”
FCSB
Pițurcă l-a ajutat pe Becali să primească o ofertă de 2 mil. €: „Asta am învățat de la el”

VIDEO. Mircea Rednic, înainte de UTA - Poli Iași: „Sunt convins că vom câștiga”

#UTAvIASI | Conferința de presă susținută de Mircea Rednic și Alexandru Benga.

Posted by UTA Arad on Thursday, August 3, 2023

„E prima săptămână în care am tot lotul la dispoziție și ăsta e un lucru bun. Avem un meci important, nu există altă alternativă decât victoria. Sunt convins că vom lua toate cele 3 puncte. Noi suntem favoriți, jucăm acasă.

Am făcut maximum două schimbări de la meci la meci, suntem mult mai omogeni acum. Ne-am antrenat în efectiv complet și asta contează. Noi am suferit din punct de vedere fizic. Iar golurile le-am luat din faze fixe. Am avut și 3 penalty-uri dictate împotriva noastră, dintre care două, pentru contacte ușoare, au fost date de VAR. 

La fiecare meci noi am înscris, am condus, alt lucru pozitiv. Trebuie să jucăm bine măcar 80 de minute. Mă bucur că reușesc și eu acum să pun 18 jucători pe foaie”, a declarat Rednic.

Mircea Rednic: „Victoria lui Poli Iași cu Farul, o conjunctură favorabilă”

Rednic nu e speriat de victoria obținută de Poli Iași etapa trecută, 3-1 pe terenul Farului: „A fost o conjunctură favorabilă pentru Iași. Ați văzut cu ce echipă a început Farul... Mulți jucători noi, care n-au mai jucat împreună, pe ei îi interesa mai mult să se califice, să treacă de Urartu, de-acolo vin și banii, toate eforturile s-au făcut în scopul ăsta. 

Dacă Hagi ar fi jucat cu echipa completă, altul era rezultatul. Asta nu înseamnă că Iași nu are jucători cu calitate, au adus și doi fotbaliști cu experiență, Ciobanu și Bordeianu. Leo organizează bine echipa, au agresivitate, calitate în față. Dar jucăm acasă, trebuie să ne impunem și să câștigăm cele 3 puncte”.

Mircea Rednic, răfuială cu galeria după eșecul de la Hermannstadt

Rednic a acuzat și reacția suporterilor de după partida cu Hermannstadt de runda trecută, 1-2: „M-a deranjat cum s-au comportat. OK, spui ce te doare, dar n-ai voie să înjuri de familie! Se uită ușor când faci lucruri bune, așa e în România. 

Înainte să ajung la autocar, eu am făcut poze cu suporterii, iar un fan în vârstă mi-a zis să nu ripostez, că o să se ia de mine. Dar n-am ripostat, am întrebat de ce mă înjură de mamă, de familie, de ce înjură jucătorii? Nu suport ca după 3 etape să faci asta”.

Urmează noi mișcări de trupe la UTA

UTA a făcut 13 transferuri în această vară, dar Rednic nu vrea să se oprească aici: „Mai e o lună de mercato. Mai mult ca sigur vor veni jucători, mai mult de doi români. Voi mai transfera, iar cei care nu au dat randament până acum vor pleca”.

Nu sunt probleme cu banii, jucătorii sunt cu salariile la zi. S-a schimbat strategia clubului, nu Rednic a făcut strategia clubului, era clar că unii trebuie să plece și că trebuie să schimbăm lotul

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Mircea Rednic, despre...

  • Stefanos Stroungis: „El are un program separat, va pleca în Grecia pentru câteva zile să facă teste, controale, să vedem exact care e situația lui și ce probleme are”
     
  • Ahmet Ekmekci, operat la inimă în Turcia: „Părinții au decis în ultima clipă să-l ducă în Turcia. E bine, s-a operat, a ieșit din spital ieri și o să urmeze un program special”
     
  • Frederik Holst, ultimul transfer reușit de UTA: „Ni l-am dorit foarte tare, s-au făcut demersuri ca el să vină de la începutul sezonului. Nu s-a putut, acum a prins o portiță acolo, a reușit să-și rezilieze contractul, chiar el renunță la o sumă de bani. Diseară va fi aici. E pregătit, a și jucat în weekendul trecut. Dacă reușim să înregistrăm transferul până mâine, o să fie chiar pe bancă cu Poli Iași”
     
  • Marcelo Freitas: „E mult mai bine, e un câștig pentru noi. După două săptămâni nu poate să joace un meci întreg, dar când va intra, va da un echilibru, are o tehnică foarte bună, viziune de joc, vorbește, e singurul de la mijloc care vorbește, spre surprinderea mea, și asta contează”
     
  • Nortey Bruce: „Valabil și pentru Isac, trebuie să se ducă undeva unde să joace. Degeaba își doresc să se antreneze cu echipa mare dacă au șanse mici să joace. Am anunțat conducerea să-și caute echipă, ei n-au șanse să joace aici”
     
  • Alexandru Benga: „El a făcut eforturi mari ca să revină, nu e 100%. Și eu am avut probleme cu glezna, recuperarea durează mai mult timp. Aș fi vrut să-l mai protejez, dar nu am soluții. Stroungis era titular la Sibiu, în ultimul moment a trebuit să schimb”
     
  • Virgiliu Postolachi: „Eu m-am bazat pe el. Toată filosofia noastră era construită în jurul lui Postolachi. S-a făcut foarte repede transferul în Franța. M-a deranjat plecarea lui. Ne-am bazat pe el, pentru că a fost cel mai bun jucător sezonul trecut, era golgheterul nostru”
     
  • Kyvon Leidsman: „La antrenamente e Ronaldo, dar la joc poate are și el emoții. A fost în probe, l-am văzut, a acceptat un salariu mic. Îmi place la antrenamente, dar nu-mi place ce văd la jocuri”

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”
RAPID
Transfer din Serie C la Rapid! S-a întors din Italia după 8 ani și jumătate: „Am semnat cu cea mai iubită echipă din România”
Reghecampf, impresionat de o echipă din SuperLiga: „Legată, puternică, joacă frumos. Va rămâne în față”
CSU CRAIOVA
Reghecampf, impresionat de o echipă din SuperLiga: „Legată, puternică, joacă frumos. Va rămâne în față”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 August 2023, 13:17

Un antrenor într-un evident declin care a pârjolit totul în urma sa la ultimele echipe la care a fost

laurkro
laurkro  •  03 August 2023, 22:21

Pai au dreptate sa te înjure. Nu te mai saturi de adus jucatori noi, nu pe criteriul valorii, ci a faptului ca bagi ceva bani la buzunar. Știe toată tara ca asta este “sportul tău preferat”. Doar conducerea UTA pare ca nu știe de ce la fiecare numire ai schimbat complet toate echipele la care ai fost. Nu degeaba ai porecla pe care o ai…

alfabetta
alfabetta  •  03 August 2023, 19:28

Rednic nu de mult s-a mutat la Arad. Nu cunoaște dedesubturile. La Arad Stadionul UTA este în centrul orașului.Este un loc ideal pentru un mall. Cel care vrea să pună mâna pe teren, forțează ca UTA să plece pe un stadion de la marginea orașului. Perntru aceasta se folosește și de mijloace ”neortodoxe” , inclusiv că bagă zâzanie înpotriva lui Rednic prin așaziși ”suporteri”

Vezi toate comentariile (14)
Comentează