FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, nemulțumit de oferta lui Negoiță » Condiția problemă pusă pentru a renunța la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 22:58

Ionuț Negoiță vrea să-i vândă lui Micea Rednic pachetul majoritar de acțiuni de la clubul Dinamo pentru 3 milioane de euro, informație oferită de GSP, însă „Puriul” nu ar fi de acord cu condițiile actualului patron.

Concret, Negoiță vrea să-i dea 51% din acțiuni lui Rednic, dar fratele primarului de la Sectorul 3 vrea să rămână în continuare în club și să dețină o funcție în cadrul conducerii. Rednic nu este de acord însă cu această varianta, dorind să îl îndepărteze definitiv de la echipă. Tehnicianul a fost nemulțumit și de declarațiile lui Negoiță, care săptămâna trecută a zis că nu l-a dorit niciodată pe tehnician la Dinamo.

Negoiță pune presiune

Apropiații antrenorului afirmă că Rednic a fost nemulțumit de faptul că Negoiță a făcut publică ideea de a-i vinde o parte din club înainte de a avea un răspuns din partea lui. Consideră că actualul finanțator a făcut-o doar ca să pună presiune pe el și pentru a-și îmbunătăți imaginea în fața suporterilor dinamoviști care l-au contestat în ultimele zile.

În această seară, la TV Digi, Negoiță a avut o altă înțepătură subtilă la adresa lui Rednic: „Trebuie să recunosc că trebuie să cumpere un om care se pricepe, gen Mircea Rednic, care face și management și impresariat”.

Caută investitori în Belgia

„Puriul” se află zilele acestea în Belgia, unde s-a operat din nou la picior. Fostul antrenor al „câinilor” încearcă să găsească în Belgia potențiali investitori care să cumpere și restul acțiunilor deținute de Negoiță. Momentan, acesta s-a lovit de refuzul diverșilor oameni de afaceri din cauza problemelor pe care le întâmpină clubul în privința construirii noului stadion.

 

Citește și:

Ionuț Negoiță confirmă GSP.RO: „Suporterii îl vor pe Rednic la Dinamo, atunci îi vând lui clubul” + mesaj pentru suporteri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Iunie 2019, 22:02
Postat de samertx pe 14 Iunie 2019, 01:35

Ca între doi oameni normali, tu ce treabă ai cu Dinamo? Ești cel mai mare critic al ei, al echipei. De 15 ani încontinuu, ți se pare firesc? Nu meriți *** *** cică dinamoviste? Întreb și eu America.

strici orzul pe gaste,metre! nenea asta care scrie romaneste ajutat de google(si ce iese,jaleee!) nu suporta criticile! daca nu ai aceeasi parere cu el esti imediat catalogat prost! probabil la niste soareci opariti ca el li s-a urcat celebritatea de mare postac pe gsp la cap si au uitat ce e ala respect! pentru *** asta bosorog nu ai ce respect sa ai e doar *** ***! el nu intra decat sa critice,atat a inteles din viata asta ! bine, ce sa priceapa un frustrat care s-a dus in america salahor sau hamal si e si mandru de asta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  14 Iunie 2019, 13:32

chiar daca nu e implicata momentab direct societatea Dinamo in dosarul penal privind iesirea din insolventa,poate fi afectata de acest dosar ulterior, in cazul unor condamnari.Creditorii vor ataca modul in care Dinamo a iesit din insolventa ptr a-si recupera toata suma.

andy2008
andy2008  •  14 Iunie 2019, 08:35

Mircea Rednic e prea parlit ca sa si permita un club,chiar si asa de jigarit cum a ajuns Dinamo!!!!!!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează