FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dat afară ieri, patron în viitor? Ce plan are Mircea Rednic: „Condiția principală: să fie stadion!”

Rednic se poate întoarce ca finanțator oficial al lui Dinamo, cu parteneri de afaceri din Belgia
Rednic se poate întoarce ca finanțator oficial al lui Dinamo, cu parteneri de afaceri din Belgia

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 08:45

Mircea Rednic a plătit cu postul pentru cea mai proastă clasare din istorie, dar nu a renunțat să se mai întoarcă în Ștefan cel Mare să preia clubul.

Gata, s-a sfârșit și al patrulea mandat de antrenor al lui Mircea Rednic la Dinamo. Totuși, nu-i exclus ca, la un moment dat, „Puriul” să revină ca acționar sau ca patron!

Până atunci însă, Rednic a trebuit să facă față unei demiteri, tocmai în momentul în care venise să vorbească despre buget și despre transferuri. A cerut bani, a primit demiterea prin intermediari, adică prin Bălănescu. În ultimele luni, Mircea a fost foarte vehement în decizii, nici ieri n-a stat prea mult la discuții și a acceptat să plece imediat.

„Palmaresul nu e la Negoiță”

„Mă voi întoarce ca patron aici, să termin ceea ce am început. Condiția principală: să fie stadion! Au fost și sunt oameni puternici interesați să preia clubul, să-l readucă acolo unde îi e locul, dar problema rămâne stadionul. Apoi, lămurirea palmaresului, care nu e la firma lui Negoiță”, a transmis tehnicianul cunoscuților și fanilor care l-au chestionat în privința plecării. Suporterii i-au rămas fideli antrenorului care promitea să se bată la titlu în 2020.

4mandate de antrenor a strâns Rednic la Dinamo: în 2007 a luat campionatul, ultimul din istoria „câinilor”, în 2009 a terminat pe 3, în 2016 pe 4, iar acum pe 9

11 antrenori s-au perindat în Ștefan cel Mare în „era Negoiță”

Sezon / Nume

2012/2013 Țălnar
2013/2014 Mulțescu, Stoican
2014/2015 Stoican, Dănciulescu, Teja, Stoican, Rednic
2015/2016 Rednic
2016/2017 I. Andone, Contra
2017/2018 Contra, Miriuță, Fl. Bratu
2018/2019 Fl. Bratu, Cl. Niculescu, Rednic

Negoiță a preluat Dinamo din primăvara 2013

„Eu n-am avut nicio discuție cu Negoiță. Bălănescu mi-a comunicat că patronul nu mai vrea să continuăm, după locul ocupat în clasament. Venisem să facem strategia de transferuri și uite: «Surprize, surprize!»”
Mircea Rednic, ex-antrenor Dinamo

„Pleacă ai noștri, vin ai noștri, iar noi, suporterii, rămânem ca proștii!”
Cornel Dinu, administrator Dinamo

„N-am avut nici măcar un sfert de divergență, darămite vreo divergență, cu domnul Rednic atât timp cât a fost la Dinamo. Despre plecarea dânsului, vă lămurește comunicatul”
Bogdan Bălănescu, director general Dinamo

„«Mulțumim», Negoiță! Mare caracter”
Mesaj pe Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan

21de fotbaliști a adus Rednic de când a preluat Dinamo, în octombrie 2018, inclusiv Ziggy Gordon, care a semnat și care ar trebui să vină la reunire pe 17 iunie

11victorii, 9 egaluri și 6 înfrângeri este palmaresul lui Rednic la Dinamo în acest al 4-lea mandat

Cum își recuperează suta

Rednic are de recuperat un salariu de 10.000 de euro de la Dinamo, la care se adaugă peste o sută de mii de euro cu care a împrumutat clubul în ultima jumătate de an. Tehnicianul va primi banii direct de la LPF. Fiindcă a semnat o înțelegere cu conducerea „câinilor” ca să-și recupereze împrumutul din banii pentru drepturile TV. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (23)
lapusneanul
lapusneanul  •  04 Iunie 2019, 09:05

acest articol demonstreaza( a cata oara?) ca la aceasta fituica se minte cu nerusinare...pai nu ati spus voi ca negoita i-a zis lui rednic..."ai venit ca un salvator si acum vrei alti jucatori? " rednic declara ca nici nu s-a intalnit cu pianistul.....cum e posibil ca in doua articole declaratiile sa se bata cap in cap ?..

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  04 Iunie 2019, 09:54

ce va spuneam cu ceva saptamini in urma si reluat de cite ori am avut prilejul? badea? tiriac? lucescu? nu au dat un ban. niste oameni de nimic nesatui in a face bani. pai badea si popovicioiu fiind cumnati ca fetele lui ioan dinca teleaga secu de secu a fost tata socru pentru cei doi. anghelache si el general de secu este unchiul lui negoita. nu vor vinde niciodata pentru ca nu vor . problema cu stadionul a fost amainata pentru a indeparta eventual investorii care ar fi facut sa diminueze puterea celor din secu fata de dinamo. este un adevar. s-au gasit motive iar unul cu putere a fost chiar dinu care sint convins ca i-a pus bete in roate lui rednic. faptul ca balaneanu sau cum il chema trebuia sa vegheze la toate transferurile era clar ca era pus la microscop acest rednic. rednic a gresit insa prin faptul ca a creiat un haos poate cu buna stiinta . nu poti rupe legatura rednic si loana fata lui care este impresar de jucatori ... banul este ban. s-ar fi putut ca rednic sa aiba o solutie pentru a cumpara clubul dar faptul ca stadionul nu se face a facut sa stagneze orice investitie a altora. pina atunci bataie placuta dragi securisti care va taiati beregatele pentru putere si bani. mi-e sila!

rocky2
rocky2  •  04 Iunie 2019, 09:43
Postat de emrari pe 04 Iunie 2019, 09:40

Negoita trebuie sa plece !Toate eforturile suporterilor dinamovisti,in urmatoarea perioada,trebuie sa duca la inlaturarea acestui mare nimic !

De acord. Si pe cine pui in loc? Toti dau din gura, cand e de bagat mana in buzunar se baga la fund! La Rapid dupa Copos cine a venit?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează