FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, VINERI, 20:00

Mircea Rednic pregătește o revenire-surpriză la Dinamo » Va miza din nou pe Ionuț Șerban, jucător cu 2 minute în acest sezon: „Suntem obligați să îl băgăm”

Ionuț Șerban
Ionuț Șerban

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 16:59

Dinamo va debuta vineri în play-out-ul Ligii 1, cu Dunărea Călărași. Meciul va avea loc de la 20:00 și va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe LookSport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

În acest sezon de play-out, antrenorul Mircea Rednic va miza pe toți jucătorii, inclusiv pe mijlocașul Ionuț Șerban, 23 de ani, care a bifat doar două minute în acest sezon, pe 29 octombrie, contra Chiajnei.

„Le-am zis jucătorilor că în perioada asta toți vor avea șansa de a fi titulari, inclusiv Ionuț Şerban și ceilalți tineri. Șerban nu a mai jucat de foarte multă vreme, dar este jucătorul nostru. Se antrenează foarte bine și trebuie să îi acordăm şanse în continuare. Plus că suntem şi obligaţi să îl băgăm.

Calităţi are, sper să aibă și ambiție. Eu nu aş vrea să fiu în situaţia lui. Problema e că nu găsim nicio soluţie și nici înţelegere din partea lui Vasile Şiman în privința contractului. Nici nu putem nici să-l împrumutăm fără acordul lui”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

  • Ionuț Șerban e „prizonierul” unei clauze impuse de Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc, conform căreia roș-albii trebuie să-i plătească un milion de euro dacă îi reziliază contractul lui Șerban sau dacă îl împrumută la altă echipă.

1gol în 64 de meciuri jucate în toate competițiile a reușit Ionuț Șerban la Dinamo, în 5 ani

50.000 €a ajuns să valoreze Ionuț Șerban, conform transfermarkt.de. În 2014 valora 650.000 €

Citește și:

Rednic refuză să-i ia locul lui David: „Nu voi fi și președinte” + Are un regret: „Îmi rămâne aici, undeva, în gât”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  08 Martie 2019, 06:50

Mircea Rednic:„Suntem obligați să îl băgăm”. Intrebare: Unde si cat de adanc?

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Martie 2019, 21:59
Postat de dinamo_fan pe 07 Martie 2019, 20:34

Ionut Serban, asa cume el, a fost peste 50% din jucatorii perindati la Dinamo in ultimii 2 ani. asta e mai tragic, nu prostia si nepriceperea sa aduci numai rebuturi, dar sa le aduci chiar mai slabe decat variante din propria curte pe care le ai fortat pe statul de plata. david...monumentul prostiei.

la ce a fost peste, la indolenta ?...

fcsbist_din_2003
fcsbist_din_2003  •  07 Martie 2019, 21:51
Postat de dobrin_printul_din_trivale pe 07 Martie 2019, 20:55

În curând, Șerban va ajunge să valoreze (mult) mai puțin decât salariul lui la Dinamo !

cam cat o '' seapca ''

Vezi toate comentariile (19)
Comentează