FOTBAL  »  Superliga  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Mirel Rădoi a dat verdictul! Care e principala favorită la titlu + Prima reacție despre realegerea lui Burleanu: "Asta mă interesează"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 20:17

Mirel Rădoi, 37 de ani, o vede pe FCSB favorită la titlu, chiar dacă echipa lui Nicolae Dică s-a încurcat ieri, la Ovidiu, unde a remizat cu Viitorul, scor 2-2.

" Lupta la titlu e foarte echilibrată. Primele trei echipe au șanse la titlu. Evident că Steaua pleacă drept favorită, chiar dacă aseară s-a încurcat. Chiar dacă CFR bate azi, tot Steaua e principala favorită", a zis Mirel Rădoi.

Directorul sportiv de la naționala U21 a vorbit și despre alegerile de la șefia Federației Române de Fotbal: "Am stat mai departe de alegeri. Am fost imparțial. Cred că rezultatele sunt convingătoare în urma voturilor. Ce mă interesează e să am susținere, cine e președinte trebuie să-mi pună totul la dispoziție pentru a face lucruri bune. Sunt 4 ani în care noi, cei care lucrăm pentru federație, trebuie să schimbăm ceva".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  23 Aprilie 2018, 17:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează