FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mirel Rădoi a spus totul după 17 ani! Marea problemă avută când a ajuns la Steaua: "Am căzut în capcană"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 19:06

Mirel Rădoi a jucat pentru Steaua 8 ani, între 2000 și 2008, și dezvăluie că i-a fost foarte greu când a ajuns de la Extensiv în Ghencea.

"Sunt tentaţii mari şi e foarte greu să nu cazi. Important e ca totul să aibă o limită, să ştii unde să te opreşti. Şi eu am avut tentaţiile Bucureştiului şi am căzut în capcană, dar am ştiut să spun stop.

La un moment dat intevine un drum cu o bifurcaţie, dreapta sau stânga, sportul sau distracţia. Acolo, dacă nu ştii să te opreşti, poţi să eşuezi în carieră", a recunoscut Rădoi la TV Digi Sport.

Mirel Rădoi a vorbit și despre cât de mult l-a dorit Cristi Borcea la Dinamo înainte de a ajunge la Steaua: "Au început negocierile cu Steaua şi ţin minte că era o mică neînţelegere în privinţa sumei de transfer. A intrat pe fir Dinamo. Cristi Borcea era înnebunit şi am fost foarte aproape, am avut două zile cumplite. Aş fi făcut orice să nu ajung la Dinamo, eu am crescut cu Universitatea Craiova".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  31 Decembrie 2017, 11:16
Postat de superdorex pe 31 Decembrie 2017, 11:02

Numai un cercopitec ca tine poate spune asta...fata de bidon turtit ce esti!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

superdorex
superdorex  •  31 Decembrie 2017, 11:02
Postat de sallahaydin pe 31 Decembrie 2017, 09:20

Cica a fost crescut la Extensiv si nu dorea la Dinamo dar a ajuns din lac în puț!! A ajuns la mizeria blatistă a Romaniei numita acum fcsb ! Ăsta da, destin mizerabil !!

Numai un cercopitec ca tine poate spune asta...fata de bidon turtit ce esti!

sallahaydin
sallahaydin  •  31 Decembrie 2017, 09:20

Cica a fost crescut la Extensiv si nu dorea la Dinamo dar a ajuns din lac în puț!! A ajuns la mizeria blatistă a Romaniei numita acum fcsb ! Ăsta da, destin mizerabil !!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close