FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PETROLUL

VIDEO „Înainte să discut despre meci, am un scurt mesaj” » Cum a ales Mirel Rădoi să își înceapă conferința de presă

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a pus în gardă elevii înaintea meciului CS Universitatea Craiova - Petrolul, din runda cu numărul 14 din Liga 1.
Mirel Rădoi (41 de ani) și-a pus în gardă elevii înaintea meciului CS Universitatea Craiova - Petrolul, din runda cu numărul 14 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 19:14 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 20:11

Mirel Rădoi (41 de ani) și-a pus în gardă elevii înaintea meciului CS Universitatea Craiova - Petrolul, din runda cu numărul 14 a Ligii 1.

  • CS Universitatea Craiova  - Petrolul se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

La finalul eșecului cu FC Argeș, scor 0-1, Mirel Rădoi și-a criticat dur fotbaliștii. Între timp a revenit la un discurs mai moderat, dar a ținut să le transmită un mesaj în prima parte a conferinței care a prefațat partida cu Petrolul.

Răzvan Burleanu, enervat la conferința de presă: „De ce pornim cu această abordare?!”
REPLICĂ
Răzvan Burleanu, enervat la conferința de presă: „De ce pornim cu această abordare?!”

Mirel Rădoi, avertisment înainte de CS Universitatea Craiova - Petrolul

„Înainte să discut despre următoarea partidă, aș vrea să încep cu un scurt mesaj, un semnal de alarmă. Nu aș vrea să trecem din nou prin situațiile de la partida cu Hermannstadt, când știam că adversarii trec prin probleme financiare. A urmat partida cu CFR, când aveau momente dificile la nivelul băncii tehnice. Apoi, la Voluntari, aveau jucători veniți de la națională, obosiți sau nu. Asta ne-a relaxat.

În ultima partidă era vorba dacă Prepeliță va continua sau nu la FC Argeș. Situația se aseamănă acum, plecarea lui Gabi Tamaș, un jucător important, un lider. E clar că au pierdut un om important, dar la nivel de echipă poate fi o motivație suplimentară”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferință de presă. 

VIDEO Mirel Rădoi, tiradă la adresa jucătorilor Craiovei: „Eu pot sta 10 ani acasă, ei trebuie să-și caute serviciu”

Citește și alte știri din sportul românesc:

Chinuită de accidentări și de lipsa de idei, Craiova lui Rădoi suferă: „Să scrie UNICEF pe tricourile noastre”

Becali, discurs complet haotic: „Aseară m-am gândit să angajez antrenor străin, dar nu-l schimb pe Dică. Normal că el e responsabil, dar eu sunt primul vinovat”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
eunescu09
eunescu09  •  14 Octombrie 2022, 21:26

Înainte de a vorbi despre meci, jucătorii de la Craiova ar trebui sa privească atent cu ce atitudine se joaca meciul de la Sibiu, cu Rapid. Atitudine de jucători care au dreptul sa ceara salarii. Când cei de la Craiova vor înțelege ce privesc atunci da, vor avea toate drepturile, și salariale și de respect. Dar când atitudinea lor este de jocuri pe plaja, sa îmi fie cu iertare dar nu merita nimic. Absolut nimic.

Hcm27
Hcm27  •  14 Octombrie 2022, 21:07

Alt filozof al antrenoratului!O sa ia calea de ducă căt de curănd.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează