FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Mirel Rădoi e nerăbdător: "Plec și-n Afganistan să antrenez"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 21:02

După ce a încercat să cumpere clubul Juventus București alături de alți oameni de afaceri, însă fără succes, Mirel Rădoi anunță că revine în antrenorat.

Fostul tehnician și jucător de la FCSB spune că va reveni pe bancă din vară după ce va absolvi școala de antrenori de la Coverciano.

"Din vară sigur voi antrena! Nu contează echipa, țara și nici liga. Dacă primesc o ofertă din Afganistan, acolo mă duc", a spus Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

Mirel Rădoi a făcut mai multe cursuri de antrenorat în Republica Moldova, apoi a renunțat și a început școala la Coverciano, în Italia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
daweroirl
daweroirl  •  06 Ianuarie 2018, 13:40

Probabil sa antreneze o echipa a us army din vreo baza militara...

onduku
onduku  •  05 Ianuarie 2018, 23:41

Asta-i valoarea ta, Mirele, numai ca tu nu te compromiti cu nivelul de jos! Esti prea mare. Pentru bani antrenezi si la mine in WC.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close