FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mirel Rădoi vrea alt căpitan la FCSB: "Mi-e greu să cred că Tănase poate să-i spună asta lui Stăncioiu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 11:06

Mirel Rădoi crede că Florin Tănase nu este omul potrivit pentru a purta banderola de căpitan la FCSB.

"Eu am spus-o şi o voi spune cu tărie, singurul lider pe care îl are Steaua e Pintilii. Punct. Mai departe, că Florin Tănase e un jucător de viitor, că are calităţi, nu neagă nimeni. Dar în acest moment e greu să fie liderul unui vestiar cu Gnohere, Alibec, Budescu, Găman sau Stăncioiu.

Mi-e greu să cred că Tănase poate să se ducă să-i spună lui Stăncioiu să mai facă nişte abdomene în plus. Pintilii e un jucător foarte cerebral. În timpul meciului când vorbeşte cu colegii săi sau chiar şi la interviurile de la final. Din punctul meu de vedere, e singurul care merită să fie căpitan",  a declarat Mirel Rădoi pentru TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  21 Februarie 2018, 15:52

Pai da!Radoi crede ca un capitan trebuie sa aplice lovituri de K1 adversarilor-cum a sarit el cu ambele picioare la barbia lui Palimaru, iar arbitrul nici macar nu a fluierat fault, darmite sa-l elimine!

fcd18
fcd18  •  21 Februarie 2018, 13:12

La FCSB, la fel ca la Dinamo, capitan e ala care trebuie vandut.

dan_1970
dan_1970  •  21 Februarie 2018, 12:54

O singura persoana poate fii Capitan la aceasta mare echipa. Unicul Razboinic al Luminii Stinse, Învingatorul de Balauri, Nepretuitul, Antrenorul, Finantatorul, tot ce este si va fii, The One - Gigi Becali.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează