FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță a decis! Vestea care îl va bucura pe Negoiță + ce spune despre posibila plecare a lui Nemec la rivali

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 17:23

Vasile Miriuță spune că i-a priit această pauză competițională, având astfel posibilitatea de cunoaște jucătorii. A anunțat că nu are în plan să facă transferuri în iarnă și a vorbit și despre posibila plecare a lui Adam Nemec la FCSB. 

''Pregătesc echipa de două săptămâni şi îi cunosc bine acum. Jucătorii sunt motivaţi pentru următoarea confruntare şi vor să facă o figură bună.

Nu ne gândim la transferuri în perioada de iarnă, deoarece avem un lot bun de jucători, facem multe antrenamente tactice şi nu au fost probleme disciplinare'', a zis Miriuță.

...despre posibila plecare a lui Nemec la FCSB: ''El este în momentul de faţă cel mai bun atacant din România şi va fi alegerea lui dacă va rămâne la noi sau nu. Dacă va primi o ofertă avantajoasă pentru el şi pentru clubul nostru, evident că nu-l vom putea ţine''.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Octombrie 2017, 07:40

MUTIU - NICA(corbu) , DUDEA , KATSIKAS , OLIVA - P.ANTON , ST.FILIP - COSTACHE , HANCA(mahlangu) , SALOMAO - NEMEC(moldoveanu) !!!

mosvasile
mosvasile  •  12 Octombrie 2017, 19:42

Daca Nea Guita il da vreun jucator lui *** nu va face altceva decat sa inscrie pe Dinamo in turma vasalilor fcsb alaturi de alde Botosani,Chiajna...Dar mai stii?! Poate cu pretul asta, va avea si Dinamo parte de arbitraje mai corecte si de comentatori sportivi mai cinstiti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  12 Octombrie 2017, 19:05

Asta e o stire :::)) Astia de la GSP ne ia de prosti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează