FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 0-0

Miriuță a depistat problemele după meciul cu Botoșani: "Nemec e influențat de FCSB"

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 23:00

Vasile Miriuță consideră că ratările lui Adam Nemec din meciul terminat la egalitate cu FC Botoșani, scor 0-0, au venit și în urma informațiilor apărute conform cărora atacantul dinamovist e dorit de FCSB.

"A fost un meci bun. Se știe că aici se câștigă greu. Până la urmă e un rezultat echitabil. Eu cred că am presat când am avut un om în plus, dar trebuie să o bagi în poartă când ești în gura porții.

Când ai 5-6 ocazii, trebuie să dai gol! Se poate ca Adam Nemec să fie influențat de informațiile din presă de tot ratează. Și azi a avut câteva ocazii bune. Ce să-i fac, să-i iau gâtul acum?! Eu am încredere în el. Nu știu dacă s-a înțeles FCSB și cu jucătorul. În acest moment n-am nicio problemă cu el. Am o singură problemă cu el, faptul că n-a înscris", a declarat Vasile Miriuță la Look tv.

"FC Botoșani are un public minunat. 90% din cei prezenți pe stadion au fost steliști. Și noi am avut suporteri în tribune și le mulțumim pentru suportul lor" Vasile Miriuță, antrenor FC Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
chris_bu67
chris_bu67  •  24 Octombrie 2017, 19:05
Postat de caine.dupa.moarte pe 24 Octombrie 2017, 11:08

E normal ca nemeț să se gândească la cea mai bună echipă din campionat. Ce să facă la minamo? Să joace în divizia be? În maxim 3 ani vor reedita derbyurile de odinioară dinamo - steaua, dar în liga II.

Cea mai bună echipă din campionat?bună de ce?locul 1 e C.F.R.Cluj deocamdată,2016Astra,2017Viitorul Ovidiu,despre ce vorbești?

mosvasile
mosvasile  •  24 Octombrie 2017, 12:13

Gresit Loczi baci ! La Botosani toti locuitorii sunt dinamovisti-de cand Leo Grozavu juca la Dinamo !Numai patronul Iftime este gg-ist-din interes-si automat si galeria !

ray51
ray51  •  24 Octombrie 2017, 11:01

Slabut mesaj! Vasile, nu te vaz in primavara...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează