FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță a răbufnit și dă din casă: "Am fost sabotat din interior! Doar 3 oameni sunt la Dinamo cărora pot să le strâng mâna"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 20:13

Vasile Miriuță le-a răspuns celor care i-au dorit plecarea din funcția de antrenor al lui Dinamo. 

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost principala țintă a lui Vasile Miriuță.

"Eu cunosc președinți adevărați de fotbal în Liga 1, cum ar fi domnul Iuliu Mureșan. Am avut foarte puține legături cu domnul Alexandru David. Aveam linie directă la Ionuț Negoiță. Doar la o ședință am fost împreună. Atunci s-au hotărât jucătorii care pleacă în iarnă. Toți am fost de acord, nu doar Miriuță! Eu am spus ce președinți cunosc. Nu spun mai multe.

Eu aș fi plecat oricum, aș fi mers la domnul Negoiță. Nu poți sta fără susținere. Am fost sabotat din interior. Atât pot spune. Doar Negoiță m-a dorit. Sunt 3 oameni cărora pot să le strâng mâna: Dănciulescu, Bogdan Bălănescu și Dănuț Lupu", a declarat Miriuță la TV Digi Sport. 

Și Mutu a fost luat în vizor

Adrian Mutu s-ar fi opus aducerii lui Miriuță la Dinamo. Alegerea lui ar fi fost Claudiu Niculescu, cu care a vorbit de mai multe ori.

"Eu nu am nicio problemă cu Adrian Mutu. Că a plecat din cauza mea la federație, sa fie sănătos. Nu vom fi niciodată prieteni. Avem anturaje diferite. Pe mine mă pot judeca un Cornel Dinu, un Mulțescu sau un Andone. Nu unii care nu au lucrat cu mine două zile. Nu poți să zici că Miriuță e prost sau urât, când tu nu ai vorbit niciodată cu el".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Martie 2018, 10:43

Deci așa se explică... Laci bacsi a nenorocit Dinam0 și și-a făcut praf și numele de antrenor... Nu Contra, care a fericit Dinam0, drept care a ajuns să fericească și naționala... Nu Ionuț de la Rin, care nu mai știe pe cine să vândă, ca să mai acopere pierderile de până acum... E bine că aflăm și noi cine-i vinovat că Dinam0 e pe primul loc. Din play-out...

mosvasile
mosvasile  •  20 Martie 2018, 08:02

Loczy bacs!Nu te-a "sapat"nimeni mai mult decat caracterul tau de yesman!"Am fost cu totii de acord, ce jucatori sa plece in iarna"!Adica tu ai fost de acord!Si nu numai "in iarna"!Probabil ca David ala te-a "aburit"ca tu vei fi cel care "vei salva Dinamo de la retrogradare",dar "a uitat" sa-ti zica ca va trebui sa te multumesti cu un salariu de 1000 de euro pe luna!Ce s-o mai tindalim!Tu ai nenorocit Dinamo si ti-ai facut praf si numele de antrenor!Cel putin in Romania!

samertx
samertx  •  19 Martie 2018, 23:43

N-am fost, sincer. Mă delogasem și mi-am zis să dau „ o geană” pe articolele pe care am postat, scuzele mele dacă n-am înțeles sensul comentariului postat anterior de către tine. Noapte bună.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează