FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Miriuță a vorbit despre o posibilă plecare a sa de la Dinamo: "Rezultatele contează!" » Ce zice despre meciul cu Botoșani

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 15:34

Vasile Miriuță nu se teme că ar putea fi demis de la Dinamo dacă pierde meciul de la Botoșani, unul foarte important pentru echipa sa în vederea prinderii play-off-ului. Tehnicianul știe la ce să se aștepte de la adversarul de luni. 

"În viață orice e posibil. Nu știi ce faci mâine. Eu nu mă tem pentru postul meu. Vom fi acolo pe 15 decembrie, între primele șase, și vom merge mai departe.

Eu îmi doresc să-mi duc contractul până la capăt aici. Am doi ani, dar știm cu toții că rezultatele contează”, a spus Miriuță la conferința de presă de azi.

...despre meciul cu Botoșani: "Ne așteaptă un meci foarte greu la Botoșani, nu e ușor să joci acolo. E o echipă bună, agresivă, cu un antrenor bun. I-am urmărit cu CFR-ul, au jucat bine în deplasare, dar noi suntem pregătiți din toate punctele de vedere, ne-am antrenat foarte bine.

E un meci de șase puncte. Sunt cu patru puncte în fața noastră. Nu ne permitem să facem pași greșiți și să se distanțeze. Vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc. Suntem mai multe echipe acolo. Până la locul patru sunt patru puncte, dar suntem 5-6 echipe care ne batem pentru trei locuri".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
371882639685122
Rick Zamfir  •  22 Octombrie 2017, 23:13

Ce as mai rade sa bată moldovenii. Daca nu a reusit Iasul anul trecut, de ce sa nu intre acum Botosaniul? Dinamo e nevoită sa bata, egalul nu o ajuta, o sa fie un meci tare în care cel mai bun sa castige.

mosvasile
mosvasile  •  22 Octombrie 2017, 20:26

Intodeauna Dinamo a fost furata cu arbitrii,dar la Botosani a fost furata rau de tot !Arbitrii stiu ca nu vor pati nimic la comisie-ei stiu care este dorinta "investitorului"-iar in privinta comentatorilor digi sport - care sunt toti fcsb-isti - nici o nadejde ! De vreo 2 ani-de cand cu Iftime - Botosani a devenit vasalul FCSB, iar in play off -ca in fiecare an-"investitorul' are nevoie de vasali,ca sa-i dea toate punctele . Asa ca maine seara arbitrul va arbitra "foarte bine"!

blatistu49
blatistu49  •  22 Octombrie 2017, 17:42

miine cistiga DINAMOOO

Vezi toate comentariile (7)
Comentează