FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB 1-2

Miriuță consideră că FCSB nu a meritat victoria: "Am jucat aproape perfect 70 de minute"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 23:22

Vasile Miriuță este de părere că FCSB a câștigat nemeritat duelul cu Concordia Chiajna, pierdut de ilfoveni cu scorul de 1-2, după ce au condus cu 1-0. 

"Am jucat aproape perfect aproape 70 de minute, i-am închis bine în prima repriză, am marcat acel gol foarte frumos. Am pierdut pe mâna noastră, dar pe viitor vom încerca să conservăm mai bine rezultatul.

Trebuia să fim mai atenți, «Pufi» (n.r. Bălgrădean) a avut mingea în mână, nu știu dacă a fost împins sau nu. Am jucat de la egal la egal cu ei, e păcat de acest gol de pe final, pentru că eu cred că e o victorie nemeritată a Stelei", a spus Miriuță la finalul partidei, la LookTV.

Concordia Chiajna a pierdut toate cele trei meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon și are un singur punct după patru etape.

"Golul egalizator ne-a turnat plumb în picioare. E o seară tristă pentru noi, trebuie să uităm acest joc cât mai repede" Marian Cristescu, la LookTV

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 August 2017, 13:49

bai brontozaurule ce ai zis? sti unde esti, esti in Bucuresti si daca esti si urat si prost nu merga.

gizeh
gizeh  •  07 August 2017, 12:00

miriuta e singurul român din galaxie ce se vrea ungur ... o iudă.

gtn5
gtn5  •  07 August 2017, 11:58

miriuta tot perfect ai jucat si in meciul cu viitorul cand s-a decis campioana de carton?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează