LIGA 1    •   DINAMO

Miriuță e exuberant după ultimele achiziții: "Nu mai vine nimeni la Dinamo, poate doar Papa Francisc"

FOTO: Gazeta Sporturilor

FOTO: Gazeta Sporturilor

Vineri, 12 Ianuarie

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, a comentat revenirea la echipă a lui Dan Nistor, transferat azi de la CFR Cluj. "L-am dorit cu toții pe Nistor,  eu mi-am dorit enorm să revină. Eu nu i-aș fi dat drumul în vară. Mă bucur că cele două cluburi s-au înțeles. Sper că ne va ajuta foarte mult. Nu dăm niciun jucător la schimb. Cred că Nistor vine definitiv. Va fi unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo. 

Nu că mă laud, dar fiecare antrenor are filosofia lui. Eu sunt un antrenor care discută foarte mult cu jucătorii și sper să am o relație excelentă cu Dan Nistor. O să am o discuție cu el mâine, vom vorbi anumite lucruri între patru ochi și sunt sigur că nu vom avea probleme", a spus antrenorul "câinilor". 

Miriuță se declară extrem de mulțumit de transferurile realizate de Dinamo până acum și exclude posibilitatea ca echipa să mai realizeze vreun transfer în această iarnă. 

"Am tot ce-mi trebuie, a semnat și Monroy, avem dubluri pe benzi, avem și atacanți, pe Nemec, pe Popa, pe Moldoveanu, stăm bine și la fundași.  Nu mă pot plânge de nimic. Nu mai vine nimeni, poate doar Papa Francisc, să ne miluiască puțin. Nu mai am nevoie de nimic", a adăugat Miriuță, la TV Digi Sport. 

...despre posibila venire a lui Mihai Mincă: "Am mai vorbit cu Mincă, am rămas în relații bune, dar n-a fost vorba să vină acum. Îl așteptăm pe Penedo să se întoarcă. Dacă el nu se întoarce, vom vedea. Penedo n-a fost nici la antrenamentul de azi, vom vedea ce va fi mâine". 

...despre Nemec: "E un băiat fain, am zburat împreună de la Budapesta în această iarnă. Trebuie înțeles și el, așa e cu jucătorii străini. Unii sunt mai timizi, mai retrași. Dacă era nemulțumit, ar fi plecat. Mi-a spus că se simte bine și își dorește să-și ducă la final contractul. La vară, e liber să plece".

...despre ratarea transferului lui Palici: "Nu i-am spus «pa» lui Palici, dar nu o să trag niciodată de un jucător. El trebuie să fie cu sufletul aici, nu să meargă la trei-patru capete. Nu am nimic cu el, e un jucător bun, dar nu putem aștepta la infinit".

...despre plecarea lui Rivaldinho: "Au venit niște jucători, a venit Daniel Popa. Rivaldinho se confruntă cu o pubalgie, nu știm când va reveni pe teren. Eu am nevoie de jucători valizi, am patru finale în trei săptămâni. Nu-mi place să spun dacă am fost sau nu mulțumit de el. El a încercat să-și facă treaba, dar nu a avut reușite. Mergem înainte cu alții, nu putem sta pe loc". 

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

mosvasile  •  12 Ianuarie 2018, 21:29

No,nu-i bai,dara n-ar trebui sa plece "oarecine"?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase