FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CONCORDIA 1-1

Miriuță exultă după meciul cu CS U: "Ne batem la play-off" » Ce condiție pune conducerii

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 20:35

Vasile Miriuță de mulțumit de remiza obținută de Chiajna la Severin cu CS U Craiova, scor 1-1. Mai mult, noul tehnician al ilfovenilor are planuri mari, însă pune o condiție conducerii. 

"A fost un rezultat pozitiv. Toată lumea se aștepta să pierdem aici, Craiova joacă foarte bine acasă. Îi felicit pe băieți, au dat dovadă de caracter.

Mai avem mult de lucru. Ne-am închis bine, pentru că știam că dacă le lăsăm spațiu vom avea probleme. Am reușit să și înscriem. Cu puțin tupeu cred că am mai fi marcat.

Dar încă o dată spun că am obținut un rezultat pozitiv. Sincer, jucătorii erau cu moralul scăzut, dar eu știu să le ridic repede moralul. Ne înțelegem bine unii cu alții. Ne vom înțelege și mai bine.

Dacă oamenii din conducere îmi mai aduc 2-3 jucători, pot spune răspicat că ne vom bate pentru locul 6, care ne duce în play-off. Craiova a făcut un joc bun azi", a zis Miriuță la TV Look.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jony1973
jony1973  •  23 Iulie 2017, 08:32

Craiova a pierdut doi oameni de baza: Ivan si mai ales Multescu. Nu tot timpul antrenorii italieni se potrivesc in campionatul nostru. In Italia au la dispozitie si jucatori de valoare, fara de care sunt si ei niste antrenori obisnuiti.

1676739039261473
Iosif Boncu  •  23 Iulie 2017, 00:40

Antrenor de doi bani anul trecut *** in fața lui Hagi blatistul anul ăsta in fața vii va mai sta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează