FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Miriuță improvizează în defensivă » Ce echipă ar putea trimite antrenorul lui Dinamo în meciul decisiv cu Poli Timișoara » 3 juniori sunt în lot

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 13:50

ACS Poli - Dinamo se vor duela în ultimul meci din Liga 1 din acest an. Partida va începe la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Dacî va învinge, Dinamo va urca pe locul 5, în play-off, depășind FC Botoșani și Viitorul. Pentru acest meci, Vasile Miriuță are mari probleme de lot. Antrenorul lui Dinamo nu poate miza pe mai mulți jucători de bază, Romera, Nedelcearu, Anton și Steliano Filip fiind suspendați. În plus, Costi Nica este incert și tehnicianul nu știe dacă poate conta pe el.

În acest condiții, dinamoviștii vor avea o defensivă improvizată, cu Dudea, Marici, Katsikas și Maxi Oliva, iar pe bancă vor fi 3 juniori: fundașul Ricardo Grigore și mijlocașii Ion Gheorghe și Liviu Gheorghe.

Echipa probabilă Dinamo: Penedo - Dudea, Marici, Katsikas, Maxi Oliva - Nascimento, Mahlangu - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Bokila, L. Gheorghe, I. Gheorghe, I. Șerban, R. Grigore, Corbu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2017, 21:16

Multi fcsb-isti cand vorbesc inchid ochii ca gaina cand cotcodaceste!Pai cum sa le zici altfel, cand ii vezi ce debiteaza fara sa le crape obrazul de rusine!Cine vorbeste de cooperativa!Parca nici nu au vazut meciurile cu Craiova,cu Pandurii,cu Viitorul-pana anu trecut,cand le-a stricat circul Tucudean si cu Vlad Morar in acel 1-1 de pomina!Dar anul asta au reintrat in gasca!Si Astra, anul trecut,cand Budescu era acontat de FCSB iar Alibec facea "loby' pe langa fostii coechipieri ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raikkonen79
raikkonen79  •  18 Decembrie 2017, 18:42
Postat de calinescu_ pe 18 Decembrie 2017, 16:28

IN VARA AM FACUT CAMPANIE PENTRU ERIK .........!!!! ACUM SUSTIN ADUCEREA LUI GEORGE FLORESCU .....!!!!!! CORESPUNDE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE , DINAMO ARE MARE NEVOIE DE EL SI EL DE DINAMO .....!!!!!!! E PESTE PALICI .....!!!!!

Nu cred ca ar supravietui unui drum Cluj-Bucuresti, pe timp de iarna, la varsta lui.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  18 Decembrie 2017, 17:11

Daca intra cateii stirbi in play-off se faciliteaza din nou crearea de cooperative, blaturile si trantirea de meciuri. Play-off-ul a creat din nou premise pentru reciprocitati, blaturi si furtisaguri cu arbitrii, care decid de fapt titlul de campioana. In 2016, Astra a profitat de faptul ca Dinamo s-a dat la o parte in ambele meciuri din play-off, precum si de ajutorul consistent al arbitrilor (coltescu a anulat trei goluri valabile in meciul direct cu Steua!). In 2017, cooperativa a fost si mai mare in ea intrand astra, craiolguta si arbitrii care au facut posibil titlul Viitorului, favorizat si de interpretarea gresita a ROAF-ului de catre FRF si LPF. Deci intrarea comunitarilor in play-off inseamna de fapt revenirea sistemului cooperatist reinstalat in fotbalul nostru bolnav odata cu introducerea play-off-ul! In 2018 se pregateste o noua cooperativa formata din Astra si Dinamo care sa faciliteze accesul lui pazcany la titlu, prin CeFuRaciosii1907!!! Rusine hotilor!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează