FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Miriuță își asumă meritele după cele 4 victorii consecutive ale Concordiei: "Nu vreau să mă umflu în pene, dar eu am făcut echipa"

Miriuță a stat doar nouă etape la Concordia // FOTO: RAED KRISHAN
Miriuță a stat doar nouă etape la Concordia // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 19:01

Ajuns la Dinamo de la Concordia Chiajna, Vasile Miriuță își asumă meritele pentru parcrusul incredibil al ilfovenilor, care au nu mai puțin de patru victorii consecutive în Liga 1. 

"Nu vreau să mă umflu în pene, dar eu am făcut echipa de acolo. Erau unii jucători cu multe kilograme în plus, Manasse, Marc, Batin, Fota, Bucșă, iar eu i-am pus pe picioare, alături de preparatorul Paolo Potocnik

Bumba a venit la Chiajna pentru mine. A venit el și am plecat eu. La fel și în cazul lui Bawab. Le doresc multă baftă, dar sper să termine în clasament sub mine", a declarat Miruță, la TV Digi Sport. 

După plecarea lui Miriuță la Dinamo, banca celor de la Concordia a fost preuată de Ion Moldovan, "Comisarul" fiind cel care a condus echipa în cele patru victorii consecutive din Liga 1. 

9 etapea petrecut Miriuță pe banca ilfovenilor, perioadă în care a izbutit o singură victorie, 2-1 în deplasare cu Gaz Metan Mediaș 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
bieph
bieph  •  18 Octombrie 2017, 00:22

La adăpostul rezultatelor din ultimii ani, își permite sa fie și modest. :)) Cred ca va demonstra și la Dinamo. :))

superdaniel72
superdaniel72  •  17 Octombrie 2017, 21:40

baaaaaaaaa, ce om nesimtit, lipsa sa de modestie maxima la asta...

draxter
draxter  •  17 Octombrie 2017, 21:32

Penibil mi-ar fi rusine sa deschid gura! El a castigat 1 meci din 9 si acuma gata e meritul lui haha... Daca erau 4 infrangeri pe linie iesea in presa sa spuna ca e meritul lui?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează