FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Miriuță își suspectează jucătorii de non-combat! » Reacția categorică a conducerii

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 12:44

Abia instalat la Hermannstadt, Vasile Miriuță își suspectează unii jucători de non-combat. Înaintea partidei de la Iași a spus că îi vor lipsi trei jucători pe care i-a titularizat la meciul său de debut pe banca sibienilor, cu Astra 0-2):

"Unii s-au îmbolnăvit subit, iar alții, în ultima zi, au acuzat niște dureri. Cred că se dau loviți, așa că mă voi duce la luptă cu cine își dorește, la fel ca și mine, ca echipa să rămână în Liga 1. Cei care se accidentează subit, sau fac febră, vor fi lăsați acasă sau nu vor mai face parte din lot, ori din gândirea mea pentru viitor ".

"Vrea să-i motiveze"

Președintele Teodor Birț nu e însă chiar atât de înverșunat: "Am auzit și eu ce a spus Miriuță. Probabil că vea să-i motiveze, să-i determine să se sacrifice pentru club atunci când situația o cere.

Dar unii chiar au probleme". Dintre titularii cu Astra, oficialul sibian i-a nominalizat pe fundașul dreapta Biel Company, "este gripat, am trimis medicul la el acasă", și pe colegul său de pe flancul stâng, Pamfile: "S-a accidentat la antrenament, are o contractură. Dar nu cred că n-ar fi vrut să joace la Iași. Ar fi fost titular".

"Cred că ne vom despărți de el"

Hermannstadt, potrivit președintelui Birț, îi mai are cu probleme de sănătate pe Besart și pe Ali Vega: "Besart a căzut rău la un antrenament și de atunci are probleme cu spatele. Dar a început alergările și cred că ne vom putea baza pe el, marți, în Cupă. Iar pe Vega îl supără tendoanele, la care a fost operat. Cred că ne vom despărți de el. De altfel, în iarnă vom trage linie și vom renunța la toți jucătorii care vom considera că nu ne ajută". 

10e numărul jucătorilor la care conducătorii lui Hermannstadt intenționează să renunțe în ianuarie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  26 Octombrie 2018, 14:17

Firesc, jucatorii sunt de partea fostului antrenor, Pelici. Daca mai sunt si alte cateva "fitile cu greutat", Miriuta nu va avea nici o sansa sa scape de sabotare.

mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2018, 13:46

Miriuta!Poate o sa ajungi sa antrenezi si fcsb-ul!Stim ca l-ai baga in... play-out!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează