FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - FCSB 5-1

Miriuță nu a urmărit "măcelul" Lazio - FCSB 5-1: "M-am ocupat de ele, nu m-am uitat la meci"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 18:51

Deși dinamoviștii au fost în al nouălea cer după ce Lazio a eliminat-o pe FCSB din Europa League, scor 5-2 la general, Vasile Miriuță a avut un discurs temperat atunci când a fost întrebat dacă a urmărit partida. 

"Nu m-am uitat la meci, am avut altceva de făcut. Au fost nevasta și fiica mea la mine, nu ne-am văzut de trei săptămâni. M-am ocupat de ele.

Nu comentez de celelalte echipe, am un singur gând, să intrăm în play-off", a declarat Miriuță, în cadrul conferinței de presă de azi.

Vezi și: Miriuță își avertizează jucătorii înainte de meciul cu Astra: "Nu vă lăsați adormiți!" » Vești proaste despre Adam Nemec: când va reveni slovacul pe teren

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
its1134
its1134  •  26 Februarie 2018, 05:36

Iar cât a'jucat' Dinamo cu Astra, ne-am ocupat noi de ele. Ups!

tihi
tihi  •  24 Februarie 2018, 10:40

Oare cum a rumegat puscariasul fcsbist macelul umilitor trait pe Olimpico ?? Unde a ramas aroganta si autoironia mmstoichista?? Leul din cusca a devenit un iepuras fricos,care s-a ascuns de lume...Las mai esti puscariasule!!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  24 Februarie 2018, 08:13

DE LA UN GHIOLBAN NICI NU NE ASTEPTAM LA ALTA DECLARATIE!!!ASA ESTE CAND NU AJUNGI IN EUROPA ...TE UITI LA TV!!!!CHIAR DACA NU RECUNOSTI!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează