FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Miriuță riscă demiterea după meciul cu Astra » Decizia luată de conducerea lui Dinamo dacă echipa ajunge în play-off

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 11:25

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a vorbit despre șansele echipei sale de a prinde play-off-ul, după 2-2 cu FCSB.

Oficialul dinamovist a spus că, dacă echipa se va califica în play-off, meciurile se vor juca pe Arena Națională. Dacă obiectivul nu este îndeplinit, antrenorul Vasile Miriuță ar putea fi demis.

"Trebuie să luăm și părțile bune din acest meci. Sunt sigur că dacă împotriva Astrei jucătorii vor avea ambiția și determinarea din meciul cu Steaua, vom câștiga și ne vom îndeplini obiectivul intermediar, calificarea în play-off. Meciul cu Astra va fi greu, va fi o finală pentru noi. Sperăm că nu și pentru Astra.

Calculele sunt complicate. Cel mai important este că suntem la mâna noastră. Trebuie să batem la Giurgiu și vom fi în play-off. Jucătorii trebuie să ridice capul. Au valoare și sunt sigur că au puterea să fie pe o poziție de play-off la finalul sezonului regulat.

Eu zic că postul tuturor depinde de meciul cu Astra. Nu vreau să mă gândesc că ratăm play-off-ul. Dacă se va întâmpla asta, domnul Negoiță va decide soarta fiecăruia. Dacă ajungem în play-off, vom juca pe Arena Națională, ca anul trecut", a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo, la Pro X.

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Citește și: Situaţia lui Dinamo e complicată! Toate calculele prin care echipa lui Miriuță poate ajunge în play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  20 Februarie 2018, 08:02

ar castiga titlul la popice ca la fotbal si-a aratat limitele .

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  20 Februarie 2018, 08:01

trimite-l la circ pe comediantul ala de popa .

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Februarie 2018, 20:02
Postat de sakamoto pe 19 Februarie 2018, 19:20

Miriutza nu este pt Dinamo, clar pt toata lumea. Ionutz Popica ar fi liber si poate foarte usor, sa cistige titlul cu Dinamo. Incercarea moarte n-are.

Dica e pentru steaua ?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează