FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Miriuță scoate un jucător din echipă după doar un meci » Anunțul antrenorului: "Intră Torje"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 18:49

Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre partida de luni cu Concordia Chiajna. Meciul va începe la ora 20:45 și va fi transmis în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT, VIDEO, FOTO pe GSP.ro.  

Tehnicianul e convins că echipa sa va câștiga meciul de la Chiajna și a anunțat anumite schimbări în echipă. De asemenea, sunt șanse mari ca la acest meci să intre și Gabi Torje

"Vor fi schimbări acolo, în centrul defensivei, la Mihai Popescu", a punctat antrenorul lui Dinamo la TV Digi Sport, lăsând de înțeles că acoloa va apărea Katsikas.  

...despre Torje și Palici: "Gabi Torje va juca, nu știu dacă va fi titular. Dar va juca. Palici încă nu știm. Mai sunt 3-4 zile până luni. Duminică voi lua o decizie dacă îl iau sau nu în lot".  

...despre meciul cu Concordia: "Nu e ușor pe sintetic, dar trebuie să câștigăm pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Vom câștiga! E foarte important meciul de luni. Meciul va fi și mai dificil, pentru că sunt mulți jucători care au trecut pe la Dinamo și vor dori să demonstreze că meritau să fie aici. Vom vedea dacă vor demonstra și acum, așa cum a fost în tur. Nu sunt mânat de o revanșă, dar vom câștiga acest meci".  

...despre Hanca: "Sergiu n-a făcut un meci bun, și-a dorit mult, dar a avut o zi proastă. Nu știu dacă e cea mai slabă prestație a lui, nu contează. A avut o zi proastă. A greșit, s-a văzut că nu e în apele lui. Am discutat cu el și azi, și ieri. Mi-a zis că a avut o zi mai nefastă. E normal să discut cu el, poate avea vreo problemă în familie. N-are nicio problemă, e un băiat serios".

...despre contestatari: "Am văzut că și-au dat mulți cu părerea, că Dinamo nu merită în play-off, că nu e echipă de play-off. Că cei de la Craiova au fost net superiori. Dar n-a fost chiar așa. Au văzut alt joc."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  09 Februarie 2018, 07:51
Postat de mariuss72 pe 08 Februarie 2018, 22:14

Daca nu va inventa Sluguta acum vreo trei ani, erati si acum prin vreun sertar al lui Dinel Staicu.

Stai, că nu.l mai cheama Staicu, ci Nutu.. El credea că scapa de pușcărie daca își schimbă numele de familie. :)))) Oltenia is not from our Solar System! :))))

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  09 Februarie 2018, 07:48
Postat de bazileon pe 09 Februarie 2018, 01:54

Dinamo a jucat binisor; daca mai dura meciul 10', castiga. Echipa Craiovei e o caricarura de descreierati. Iar Hategan a tras tot meciul cu oltenii: de unde nebunia asta ca i-a defavorizat? Craciunescu e o fosila radioactiva. Pe langa acel penalty de rakat, mai voia doua! Pai asa avea si Dinamo doua. Bai, ***, vezi-ti de pensie!

Corect, inca 5-10 minute și câștigăm.

jony1973
jony1973  •  09 Februarie 2018, 07:13

Penedo-Romera,Nedelcearu,Katsikas,Olteanu-Malangu,Nistor-Torje,Palic,Salomao-Nemec

Vezi toate comentariile (23)
Comentează