FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 0-2

Mișcarea de geniu făcută de Hagi: "Am riscat în iarnă și am câștigat" + Laude intense la adresa lui Ianis

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 20:11

Viitorul lui Gică Hagi a învins în deplasare pe Poli Iași, scor 2-0, și luptă în continuare pentru un loc de cupele europene. "Regele" a identificat momentul în care a schimbat fața echipei.

"Suntem singurii din campionat care am reușit cele trei victorii cu Iașiul în acest sezon. Arătăm bine. Ce e de menționat e că noi de când a început 2018 jucăm foarte bine. Am luat decizia în iarnă să ne bazăm pe jucători foarte tineri, cu căpitan tânăr.

Mi-am asumat anumite riscuri când m-am bazat pe jucători atât de tineri din iarnă. Nu cred că ne putem lupta la titlu. Ar trebui ca CFR să nu mai joace. Ne luptăm pentru locul 3 anul acesta", a declarat Gică Hagi la Look TV.

21 de ani și o lună a fost media jucătorilor Viitorului astăzi

...despre Ianis Hagi, care a marcat un gol: "Jucăm bine. Ianis devine mai puternic, arată bine, crește în partea fizică și tactică, mintea o avea întotdeauna. Capătă un ritm bun al jocului. El poate progresa mai mult. A devenit un lider important. Ne ajută foarte tare să ne atingem obiectivele. Orice jucător care joacă bine poate pleca la vară".

"La Viitorul noțiunea de antrenor există și antrenorul e respectat. E bine pentru mine pentru că pot construi multe lucruri bune. Antrenorii trebuie să primească credit, ei trebuie să fie responsabili pentru rezultate" Gică Hagi

"Viitorul a fost echipa mai bună. După ce am primit golul cred că ei au fost echipa care au jucat mai bine. Trebuie să mergem mai departe. Dacă marcam la faza lui Andrei Cristea altul era meciul. Ne așteptam la un joc greu. Iașiul nu e în criză. Acum am întâlnit 3 echipe foarte bune în play-off. Mereu când am jucat împotriva celor de la Viitorul cu Gică Hagi antrenor am suferit. N-am nicio victorie în fața lui" Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

4 goluriși 3 pase decisive în 8 meciuri a bifat Ianis Hagi de când a revenit în Liga 1, fiind jucătorul cu cele mai bune cifre din campionatul României în 2018

6 victorii
din tot atâtea întâlniri directe are Gică Hagi în fața lui Flavius Stoican

16 meciurifără gol primit are Viitorul în acest sezon, dintre care 5 în 2018

9 jucătoride maximum 21 de ani a avut Hagi azi pe teren, dintre care 8 autohtoni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  07 Aprilie 2018, 13:26

Da,revenirea lui Hagi jr. nu a fost a greseala.Din pacate fiul,face fata doar in campionatul intern!! Nivelul lui valoric eu cred ca este pe nivelul fotbalului romanesc !!! In articol se vorbeste de un rege ?? Cine este rege in fotbalul romanesc?? In afara de Dobrin,nu cred ca merita cineva sa fie considerat rege !!!

169060557063831
Stefan Anghel  •  07 Aprilie 2018, 11:30

REGELE :"AM RISCAT SI AM CASTIGAT SI NU AM FOST INTERCEPTAT !" ASTA S-O CREZI TU GIKA...IA CANDIDEAZA LA FRF SA VEZI CUM SCOATE BULESCU DOSARU....

knuty
knuty  •  07 Aprilie 2018, 11:28
Postat de kilimanjaro pe 07 Aprilie 2018, 07:19

Penibilitatea atinge cote inimaginabile la „viitura”. O asa zis echipa condusa de un blatist *** frustrat, care minte precum respira, care e acolo in fotbal doar sa insele, sa aranjeze si sa caute sa faca bani inseland si tradand fotbalul. Aceasta pepiniera de jucatori prosti si foarte prosti, dar trisori si blatisti profesionisti care se lauda singuri este o rusine pentru fotbalul romanesc si nu merita absolut nimic.

Foarte bine punctat!Asa este sunt total de acord cu acest comentariu!Pacaliciul asta fenteaza de ani buni cu academia lui de ***!!am vazut ce valoare are cand iese prin Europa si unde nu exista blaturi si smecherii.da a castigat un campionat datorita unor jucatori ca Eric Tucudean,Boli,Ramniceanu!!!!care nu au nici o treavba cu academia lui!!!Daca nu erau acesti jucatori nu castiga niciodta campionatul!!!In Liga 1 sunt jucatori care sunt mult peste valoarea celor de la viitorul,numai ca astia nu sunt laudati de presa si TV de sport care sun slugile BLATISTULUI!!!Prostii de la sport.ro deja il comapara pe Ianis cu Neymar....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează