FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Mister conduce de la TV! Cine e în spatele ordinelor pe care i le dă Becali lui Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 09:00

Victor Pițurcă a povestit că Becali l-a ofertat pe Ilie Dumitrescu pentru înlocuirea lui Dică. Fostul internațional a refuzat, dar opiniile sale se transformă în ordine ale patronului pentru antrenor.

Munca lui Dică e deschisă, la ea pot contribui și patronul, și glorii ale clubului suficient de influente ca să-l miște pe Gigi. Cea mai nouă idee despre cum ar trebui să joace FCSB vine de la Ilie Dumitrescu. "E nevoie de un jucător mai ofensiv și mai dinamic lângă Pintilii, nu de Nedelcu. Eu l-aș vedea pe Teixeira acolo", a comentat Dumitrescu la TV Digi Sport.

"Popescu? Filip? Mi-ar plăcea Teixeira"

Mister a avut ocazia să redevină "principal" la FCSB. Potrivit lui Pițurcă, Becali l-a ofertat pe Ilie pentru înlocuirea lui Nick pe parcursul acestui sezon. Dumitrescu a refuzat oferta. El i-a mai condus pe roș-albaștri în 2010, când a calificat echipa în grupele Europa League, dar a rezistat mai puțin de o lună. A demisionat în urma unui egal acasă cu Astra, supărat din cauza comportamentului galeriei, care-i cerea să plece.

N-a acceptat să revină pe banca FCSB, însă opiniile pe care le exprimă la TV se transformă în mesaje pe care Gigi i le transmite lui Dică. Patronul a preluat ideea lui Dumitrescu: "I-am zis lui Dică să aleagă dintre Ovidiu Popescu și Lucian Filip pentru locul de lângă Pintilii, deși eu l-aș folosi pe Teixeira acolo, de fapt. O să vedem cum o să procedăm de acum înainte, că la partida cu CFR nu mă bag peste Dică. E meci greu, d-aia îl las pe antrenor să decidă, eu mă bag la jocuri mai ușoare".

Lui Dică îi e frică

Al doilea loc de închizător a devenit disponibil ca urmare a prestației dezamăgitoare pe care a avut-o Nedelcu la Mediaș. Mijlocașul crescut la Viitorul a fost schimbat imediat după pauză și iese din echipă fiindcă l-a enervat pe Becali.
"Doarme pe teren, nu face presing, nu bagă piciorul să recupereze mingea! I-am zis să se uite la Pintilii de acum înainte și să încerce să-l imite" e concluzia la care a ajuns Gigi după ce l-a văzut cu Gaz Metan pe jucătorul pe care a plătit două milioane de euro.

Varianta propusă de Ilie și agreată de Becali, cu Teixeira mijlocaș central, pare utilă mai ales pentru partidele cu adversari mai slabi, nu cu CFR. Dică a și explicat de ce-i este teamă să-l folosească pe portughez lângă un închizător: "Jocul lui e riscant, nu se potrivește cu acea poziție. Fiindcă un dribling ratat în centru, aproape de poarta ta, se transformă în ocazie mare pentru adversar".
De aceea a preferat până acum să-l trimită pe dreapta sau pe stânga, unde prestația spectaculoasă a lui Filipe implică riscuri mai puține.

"Nu se poate să dau milioane de euro pe jucători tineri și cei mai buni să fie Pintilii, Teixeira și Budescu! Poate m-am păcălit cu Nedelcu! Poate m-am păcălit și cu Coman! Iertați-mă că am pomenit de prețuri de zeci de milioane de euro pentru ei!"
Gigi Becali, patron FCSB

Caseta meciului, click pe imagine pentru zoom:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
fc_mioritza
fc_mioritza  •  10 Februarie 2018, 19:04
Postat de 7mai1986 pe 10 Februarie 2018, 17:24

Fa-ti tu poisonica.Ca tu esti umectat tot numai cand auzi 7 martie.

Ok!

hitman222
hitman222  •  10 Februarie 2018, 17:47
Postat de 7mai1986 pe 10 Februarie 2018, 17:23

Bai ,ti-am zis tu esti etalonul pr0stiei pe siteul asta.L-ai depasit cu multe clase pe valahul.Tu nu vezi ca esti cel mai vechi si cel mai *** user de pe siteul asta?

Ca zici tu liderul prostilor de aici? :)))))))))))))))))))))Prostalau mai esti ba, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  10 Februarie 2018, 17:36

Povestea e veche.O reluati? Daca Vlad nu face nicio gafa,castiga STEAUA.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează