FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM a încercat să explice de ce Astra - FCSB n-a fost blat » Comparație aiuritoare: „Ăsta nu e tot împrumut, ca în cazul lui Gigi?”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 20:09

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a încercat să explice de ce meciul dintre Astra și FCSB din play-off, scor 0-2, nu poate fi considerat unul suspect, chiar și în condițiile în care la ora meciului Gigi Becali împrumutase cu bani formația giurgiuveană.

Oficialul roș-albaștrilor a amintit de împrumutul prin care Bayern Munchen a salvat-o de la faliment pe Borussia Dortmund, apoi a făcut o comparație aiuritoare. MM a oferit drept exemplu transferul lui Răzvan Marin de la Viitorul la Standard, tranzacție în care banii au fost virați din Belgia în România în mai multe tranșe.

Stelistul a susținut vehement că situația respectivă ar fi similară cu împrumutul lui Becali către Astra, deși vânzarea lui Marin a fost de la început definitivă și nu a implicat două cluburi aflate în aceeași competiție. 

„Ce vi s-a părut vouă că a fost la meciul cu Astra? Se fac greșeli. Golurile se marchează după greșeli. Cine poate să facă blaturi? Jucătorii în teren? În afara jucătorilor, nu poate să facă altcineva. Cum se face la meci? Vine domnul Niculae sau domnul Buduru? Ce tâmpenie e asta? Îi spui lui Mrzljak să se dea la o parte?

Dacă se împrumuta Astra de la Steaua înaintea meciului direct și se plăteau restanțele, atunci te puteai gândi că jucătorii spun s-o lase mai moale că le-am dat noi bani.

De ce nu vorbim și de meciul dintre CFR Cluj și Astra din Cupă?

Are cineva curaj să-i spună lui Alibec să se dea la o parte astăzi? Sau lui Neluț Roșu? Era culmea ca jucătorii Astrei, care erau neplătiți, să se dea la o parte.

Vi se pare că împrumutul nu e ok. Bine. Haideți să vă zic altceva. Hagi l-a vândut pe Marin la Standard Liege și suma a fost plătită în tranșe. Ăsta nu e tot împrumut?

Bayern Munchen a salvat-o pe Dortmund. Ăla a fost un act de noblețe, dar că Steaua a împrumutat Astra spuneți că nu respectă competiția”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

8 jucători
au fost transferați în ultimii 4 ani de la Astra la FCSB: Gabi Enache, William De Amorim, Fernando Bodrin, Denis Alibec, Constantin Budescu, Junior Morais, Felipe Teixeira și Alexandru Stan

Citește și:

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB de duminică

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Aprilie 2019, 12:17

MM ar face bine sa explice cum se desfasoara jocurile cu sapun in penitenciar.

sexilian
sexilian  •  10 Aprilie 2019, 07:16

trebuie crezut,onoarea puscariasului e ..........

observator_federal
observator_federal  •  10 Aprilie 2019, 07:16
Postat de iobag pe 09 Aprilie 2019, 23:53

Cert este ca esti un ***. Daca decizia comisiei de disciplina nu va convine eu zic sa faci plangere la CEDO, sa va dea dreptatea si onoarea inapoi. Sa fie regula de acum ca toate echipele sa bage juniorii in meciul cu contracanditatele FCSB, asa cum face Blue lions SRL. Si in meciul direct sa fie mereu arbitru Hategan, poate asa obtine echipa ta de bocitoare cu fuste in cap a doua victorie in fata Stelei de la infiintare incoace. :)

Echipa mea, Universitatea Craiova, este singura echipă care are public din Liga 1. Celelalte au doar patroni, interese, acoperiri de presă pentru aranjamentele lor de 2 bani - chiar de 2 bani, raportate la fotbalul de afară. Uită-te la ei la TV, niște hoți "cu acte" dar și cu ifose de respectabilitate și performanță, niște lacomi inculți care mânjesc cu banii lor ideea de competiție sportivă și gonesc lumea de pe stadioane... Se pare cădecizia Comisiei de Disciplină va fi momentul confirmării (așteptate) a cârdășiei dintre "oamenii care bagă bani în fotbal" și cei care "conduc destinele fotbalui"... aici nu este loc pentru suporterii fenomenului, ei nu contează. Tu poți face o colecție de "șlagăre" - manualul suporterului fecesebist...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează