FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, desființat de un mare rapidist: "Asta e strategia lui! Să enerveze pe toată lumea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 14:12

Marian Rada nu-l iartă pe MM Stoica după ce acesta i-ar fi spus lui Gigi Becali că ”FCSB nu are antrenor”, în timp ce Nicolae Dică pregătea echipa. Noul director tehnic de la Rapid e de părere că aceasta e strategia adoptată de oficialul FCSB, care însă nu mai ține. 

”Dacă Dică avea rezultate, nu mai spunea nici MM Stoica faptul că nu e antrenor, că nu motivează, că nu are carismă. MM Stoica trebuia să spună de la început, să insiste, să declare, astfel încât să nu se mai ajungă la situația asta.

Sau să-i fi spus lui Dică ’băi, nu e de tine echipa asta’. Dar, el stă acolo ca un mielușel și cum pleacă un antrenor... Păi, s-a certat el cu Dan Petrescu, cu care a lucrat la Urziceni și alături de care a câștigat campionatul.

Bine, asta face parte din strategia lui, să-i enerveze pe fiecare, dar este o practică perimată, care nu mai ține. Și la meciul cu CFR a încercat el să distragă atenția de la joc, să demobilize adversarul, dar nu mai merge”, a spus Marian Rada la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  24 Decembrie 2018, 16:55

Acest *** de mm pana sa vina la *** lui Becali nu stia ca Bucurestiu este capitala tari !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares2024
ares2024  •  23 Decembrie 2018, 15:42

Un neica-nimeni in rolul “clovnului de palat “, adeptul poziției” aplecat” !

breitner
breitner  •  23 Decembrie 2018, 15:13

Iarta-l! Atat poate si stie, atat face! Doar nu ai vrea sa-l dea ciobanul afara de la Stana Berceni si sa nu mai aiba ce mulge!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează