FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

MM Stoica iese la atac! Face praf arbitrajul din Liga 1: "Suntem furați la fiecare meci!" » Pe ce arbitru a pus tunurile

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 11:44

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a fost prezent în conferința de presă a echipei dinaintea derby-ului și a criticat arbitrajul din Liga 1, spunând că formația roș-albastră este dezavantajată.

"Sunt foarte îngrijorat de arbitrajele din play-off. În mod normal ar trebuie să se bată 6 echipe pentru titlul de campioană și pentru ordinea finală.

Unii arbitri cred că s-au calificat și ei în play-offAm tăcut din gură după meciul cu CSU Craiova, când Hațegan nu a dat fault înainte să dea penalty pentru olteni.

La meciul cu Viitorul nu a vrut să dicteze 11 metri pentru noi, când Țîru l-am împins pe Bălașa. Nu a vrut să acorde lovitură de pedeapsă.

După ce am văzut în sferturile Cupei României (n.r. CSU Craiova - Dinamo), nu mai pot să tac. Hațegan nu a vrut să dea penalty pentru CSU, l-a eliminat cu larghețe pe Băluță și nu l-a eliminat pe Filip.

Eu fac referire la Hațegan, nu la cluburi. Am toate motivele să fiu îngrijorat de ce se va întâmpla cu arbitrajele. Nu vreau să vorbesc despre complicitate. Mi-aș dori din toată inima ca arbitrajele să fie corecte. În sezonul regulat am fost avantajați în unele meciuri, dar acum suntem dezavantajați în fiecare meci.

Sunt probleme foarte mari. Un arbitru face multe multe greșeli, ne privește de sus și nu se face nimic împotriva lui. În fiecare meci avem una sau două lovituri de pedeaspă care nu se dau. Chiar dacă pare că nu jucăm bine, noi putem câștiga acele meciuri. Sunt probleme foarte mari", a spus Mihai Stoica la conferința de presă.

Citește și: Reghe anunță ce se întâmplă după meciul cu Dinamo: "A fost o discuție cu jucătorii" » Ce jucător-surpriză poate evolua în defensivă la derby

  • FCSB și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Echipe probabile
    Steaua: Niță - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovici - Muniru - Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu, Tănase - Alibec
    Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, Nemec, Oliva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
ares2024
ares2024  •  01 Aprilie 2017, 19:52

TUPEU de ***infractor,sunt de acord cu greselile lui Hategan dar sa afirmi ca fcsb e dezavantajata evident inseamna ca ,esti un tupeist fara margini(asa kum de altfel este persoana lui ....)care uita campionate castigate cu arbitrii !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gido
gido  •  01 Aprilie 2017, 19:50

cine asculta pe unul de la fcsb?

900036066809402
Nicolae Veres  •  01 Aprilie 2017, 19:22

Ma intreb cum are un PUSCCARIAS tupiu sa vorbeasca despre fodball sao de albitraj.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează